Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
06.03.2018

Agenda yeni sezonda modaya yön veriyor

Modayı takip edenlerin seçimi bu yaz Morhipo.com'un özel markası Agenda olacak. Yeni sezonun tüm trendlerini ve renklerini bu özel koleksiyonla size sunmaya hazır!

Morhipo.com'un özel markası Agenda, yüzlerce ürün seçeneğiyle bahar havasını gardıroplara taşıyor. Şehir stilini sportif çizgi ve detaylarla buluşturan yeni koleksiyona fuşya pembe, sarı, turuncu gibi sıcak renkler hakim. Rahat kesimli kıyafetler bu sezonda parlak kumaşlarla yorumlanıyor ve 80'li yılların nostaljik etkisini sokaklara geri çağırıyor.

Festival sezonuna western stil
Bahar demek; cıvıl cıvıl sokaklar, müzik ve daha fazla parti demek!  Festivallerin hakimi western teması Agenda'da hayat buluyor. Festival hazırlıkları için bohem uçuşan çiçekli elbiseler, zımba detaylar, süet püsküller, eğlenceli meyve desenler ve western nakış detaylarının yoğunkta olduğu bir koleksiyon karşımızda. Bu sezonun renk skalasında yer alan toprak tonları, haki, siyah ve hardal renkleri baştan ayağa pek çok parçaya hayat veriyor.

Yeni sezonda sık sık karşılaşacağımız kabarık tüller, ışıltılı payetler ile pastel tonlarında uçuşan kumaşlar, mini elbiseler ve metalik renkler de bahar boyunca partilerin yıldız parçaları olacak.

Biraz da romantizm!
Doğanın renkleri Agenda yeni sezon koleksiyonuna yansıyor. Eğlenceli meyve desenleri, pötikare ve ekose kumaşların yanı sıra pudra pembe, yeşil, sarı ve lila renklerinin hakim olduğu çiçekli elbiseler romantik ruhların tamamlayıcısı olacak.

Editöre Not:
Görsellerin daha fazlasını, yüksek versiyonları ve fiyat bilgileri ile birlikte aşağıdaki bağlantıdan görüntüleyebilirsiniz:

Esra Şavkın esras@marjinal.com.tr / 0212 219 29 71 / 0537 8585 85 49

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla hareket eden Morhipo.com 3D Secure gibi güvenlik sistemlerinin yanı sıra internet üzerindeki işlemleri şifreleyerek tüketicilerin gizliliğini maksimum seviyeye çıkaran Full SSL teknolojisi ile üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda yüz binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.