Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
31.10.2018

Agenda ile kış sezonunda gündüzden geceye parıldayın

Parti stilinin keyfini tüm gün çıkaranların seçimi bu kış da Morhipo.com'un özel markası Agenda olacak. Pırıltılı kumaşlardan hayvan desenlerine sezonun en güçlü trendlerini taşıyan yeni koleksiyon, hem casual hem de feminen bir görünümün aynı anda mümkün olduğunu vurguluyor.

Sosyal kadınların markası Agenda, 2018-2019 kış koleksiyonuyla ezber bozuyor. Yeni koleksiyonda; payetli etek, sneaker ve bol kazak üçlüsü gibi hem casual hem de partilere uyarlanabilen parçalar bulunuyor.

Pırıltılı kumaşların ve hayvan desenlerin çokça kullanıldığı koleksiyonda feminen bir çizgi hakim. Saten, kadife ve metalik etkili kıyafetler koleksiyondaki yerini alırken, onları büyük ve gösterişli aksesuarlar tamamlıyor.

Görsellerin tamamına linkte ulaşabilirsiniz:

Esra Şavkın / 0212 219 29 71 - 0533 696 73 36 - esras@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla hareket eden Morhipo.com 3D Secure gibi güvenlik sistemlerinin yanı sıra internet üzerindeki işlemleri şifreleyerek tüketicilerin gizliliğini maksimum seviyeye çıkaran Full SSL teknolojisi ile üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda yüz binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.