Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
22.11.2016

adL+Cengiz Abazoğlu'nun yeni kreasyonu Mohipo.com'da

Morhipo.com, adL+Cengiz Abazoğlu'nun Baharat Yolu'ndan esinlenerek tasarlanan yeni kreasyonunu moda tutkunlarının beğenisine sunuyor.

Türkiye ve dünyada 10 sezonluk işbirliğiyle bir ilki gerçekleştiren adL ve Cengiz Abazoğlu'nun renklerin anlamlarını, kumaşların zarifliğini tasarımlarıyla buluşturduğu özel kreasyonu Morhipo.com'da moda tutkunları ile buluşuyor.

Eski çağda, dünya ülkelerini birleştiren “Baharat Yolu” ünlü modacı Cengiz Abazoğlu'un adL markası için yarattığı ve Morhipo.com'da satışa sunulacak kreasyona ilham kaynağı oldu. 144 parçadan oluşan 2016–2017 Sonbahar-Kış “Spice Road” koleksiyonu,  sonbaharın trend renkleri ve konfor alanını genişleten tasarımlarıyla 10. sezonunda da gündüzden geceye tasarım şıklığını sunuyor.

Farklı stillere sahip kadın profilleri hayal edilerek oluşturulan “Spice Road” koleksiyonunda sezonun trendleri arasında hızla yükselen, kombin geçişlerini şıklaştıran yelekler; spor bir duruş; deri, kürk ve püskül detaylarla asi ve maskülen bir görünüm sağlayan yelekler günün her anında sadeliğe hareket katıyor. Romantik kadife ve örme pantolon tasarımları vazgeçilmez sokak stiliyle etkilerken uzun balık, anvelop formlar adL kadınının gece şıklığına eşlik ediyor. Saten, ipeğin saflığı, dokuma ve triko dokulu elbiseler ise Cengiz Abazoğlu'nun baharat yolu yolculuğunda yeni bir ruha bürünüyor.

Esra Şavkın
esras@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda yüz binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com,  Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.