26.04.2018

“Adam Olacak Çocuk'' efsanesi Forum Kayseri'de canlandı

7'den 77'ye herkesin gönlünde taht kurmuş Barış Manço'nun unutulmaz yarışması “Adam Olacak Çocuk”, Forum Kayseri'de Doğukan Manço'yla hayat buldu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel, ziyaretçilerine ‘'Doğukan Manço ile Adam Olacak Çocuk'' sürprizi yapan Forum Kayseri, etkinlikte büyük küçük iki bini aşkın misafiri ağırladı.

Tüm ziyaretçilerine yıl boyu kaliteli ve keyifli etkinlikler sunan Forum Kayseri, bu yıl 23 Nisan'da unutulmaz bir sürpriz hazırladı. Bugünün anne babalarını büyüten Adam Olacak Çocuk efsanesini misafirleriyle buluşturan Forum Kayseri, benzersiz bir kutlamaya imza attı.

5-20 Nisan 2018 tarihleri arasında aileleri tarafından etkinliğe kaydettirilen 4-12 yaş grubundaki çocuklar, 23 Nisan 2018 Pazartesi günü Forum Kayseri'de buluştu. Çekilişle seçilen otuz minik misafir, yılların efsanesi “Adam Olacak Çocuk” yarışması için sahneye çıktı. Barış Manço'nun sevilen şarkıları eşliğinde DJ performansıyla başlayan eğlenceli anlarda iki bini aşkın ziyaretçinin oluşturduğu kalabalık, unutulmaz Barış Manço şarkılarına eşlik etti. Doğukan Manço'nun minikleri coşturan, büyükleri ise geçmişte keyifli bir yolculuğa çıkartan DJ performansı sonrasında da Adam Olacak Çocuk yarışması başladı.

Forum Kayseri, 500'ün üzerinde miniğin kayıt için başvurduğu Adam Olacak Çocuk etkinliğinde yalnızca katılımcılardan değil, kalabalık izleyici kitlesinden de tam not aldı.

Etkinlik görüntülerine linkten ulaşabilirsiniz:

www.forumkayseri.com