Haberler / ACCO Basın Bültenleri
19.04.2019

ACCO Brands'in sağlık ve güvenlik çalışmaları RoSPA Seçkinlik Madalyası'na layık görüldü

Dünyanın dört bir yanındaki şirketlerin başvurduğu İngiltere'nin en köklü sektör ödülü organizasyonu RoSPA (Royal Society for the Prevention of Accidents), arka arkaya 23 defa altın ödüle layık gördüğü ACCO Brands'e Seçkinlik Madalyası'nı verdi.

Çalışan sağlığına ve güvenliğine verdiği önemle tüm dünyada tanınan dünyanın en büyük kurumsal, akademik ve tüketici ürünleri markası ACCO Brands, arka arkaya 23. altın ödülünü kazandığı dünyaca ünlü RoSPA Sağlık ve Güvenlik Ödülleri'nin Seçkinlik Madalyası'nı almaya hak kazandı. Seçkinlik Madalyası, organizasyonun altın ödülünü arka arkaya en az 15 kere kazananlara veriliyor.

RoSPA Ödülleri, her yıl başvuran şirketlerin sağlık ve güvenlik yönetim sistemlerini inceliyor. Organizasyon, şirketin çalışanlarına iş yerlerinde sunduğu güvenlik çalışmalarını ve bu alandaki başarılarını göz önünde bulundurarak en prestijli ödülünü bir kere daha ACCO Brands'e verdi.

Aldıkları önemli ödülle ilgili konuşan ACCO Brands EMEA Türkiye Pazarlama Müdürü Özlem Ankaralı Efe, “Bu yıl RoSPA Ödülleri'ne Safe@Work Safe@Home Ödülleri ve Inspiration Ödülleri de sponsor oldu. Bu sponsorluklar, RoSPA Ödülleri'ni çok daha önemli bir konuma yerleştiriyor. Her yıl yaklaşık 2.000 şirketin başvuruda bulunduğu bu prestijli ödülün Seçkinlik Madalyası'nı almak mutluluk verici. ACCO Brands Corporation Türkiye olarak şirketimizin 23 yıldır arka arkaya ödül kazanmasını sağlayan güvenlik ve sağlık ilkelerini Türkiye'de de başarıyla uyguluyoruz” dedi.

Önder Kalkancı
onderk@marjinal.com.tr

ACCO Brands Corporation hakkında
Bünyesinde 21 ülkeden 6.500'e yakın çalışanı bulunan ve küresel hasılatı 1,5 milyar dolardan fazla olan ACCO Brands, halka açık bir şirkettir. Şirket, Avrupa'da Ofis Ürünleri sektörünün en başarılı ve çok iyi bilinen Leitz®, Rexel®, Rapid®, GBC®, Esselte®, Nobo®, Kensington® ve Derwent® gibi markaların da sahibidir. Acco Brands Corporation Türkiye ofisi Esselte Leitz A.Ş'dir. www.esselte.com.tr, www.accobrands.com