Haberler / ACCO Basın Bültenleri
28.01.2019

ACCO Brands Corporation Türkiye iletişim çalışmaları için Marjinal Porter Novelli ile anlaştı

Ofis ürünlerinden güvenlik çözümlerine, bünyesinde sektörünün lideri yirmiden fazla marka bulunduran, yüzden fazla ülkede faaliyet gösteren ve Şubat 2017'de Esselte ile birleşen ACCO Brands Corporation, iletişim çalışmaları için 360 derece stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti sunan Marjinal Porter Novelli'yi seçti.

Alman ofis ürünleri üreticisi Leitz®, dünyanın dört bir yanındaki kurumların 35 yıldır güvendiği öncü masaüstü ve mobil cihaz aksesuarı üreticisi Kensington®, dünya çapındaki müşterilerine evrak imha makinesi ve kaplama makinesi gibi ofis gereçleri sağlayan Rexel® ve tüketicilerinin basılı içeriklerini korumasını sağlayan ürünler sunan GBC® gibi markalara ev sahipliği yapan ACCO Brands Corporation, iletişim çalışmaları için Marjinal Porter Novelli ile el sıkıştı. Markanın halkla ilişkiler ve iletişim stratejileri Marjinal Porter Novelli'nin sorumluluğunda olacak.

Bir asrı aşkın faaliyet gösteren ACCO Brands Corporation'ın, Leitz®, Derwent®, Esselte®,GBC®, Kensington®, Mead®, Rapid®, Rexel®, Swingline®, gibi birçok ünlü ve popüler markası bulunuyor.

Önder Kalkancı
onderk@marjinal.com.tr

ACCO Brands Corporation hakkında
Bünyesinde 21 ülkeden 6.500'e yakın çalışanı bulunan ve küresel hasılatı 1,5 milyar dolardan fazla olan ACCO Brands, halka açık bir şirkettir. Şirket, Avrupa'da Ofis Ürünleri sektörünün en başarılı ve çok iyi bilinen Leitz®, Rexel®, Rapid®, GBC®, Esselte®, Nobo®, Kensington® ve Derwent® gibi markaların da sahibidir. Acco Brands Corporation Türkiye ofisi Esselte Leitz A.Ş'dir. www.esselte.com.tr, www.accobrands.com