Haberler / b-fit Basın Bültenleri
19.11.2018

5 bin kadın için 21 Kasım'da daha hareketli bir yaşam başlıyor

Her yaş ve gelir grubundan kadına spor yapma alışkanlığı kazandıran Türkiye'nin ilk ve en yaygın kadınlara özel spor ve yaşam merkezi markası b-fit, 13. yaşını kutluyor! 21 Kasım'da yıl dönümü heyecanı yaşayacak olan b-fit, yüzde 50 indirim fırsatı sunarak 5 bin kadının hayatına hareket katacak.

13 yıl önce “kaliteli ve mutlu bir yaşam her kadının hakkı” diyerek bir araya gelen 6 kadının girişimiyle kurulan Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi b-fit, spor kültürünü yeniden inşa eden Türkiye'nin en büyük spor zincirine dönüştü. 600 binden fazla kadına spor yaptıran 50 şehirdeki 222 b-fit merkezi 21 Kasım Çarşamba günü yıl dönümlerini kutlayacak.

Hedef 5 bin kadını sporla tanıştırmak
21 Kasım'da sunacakları %50 indirimli üyelik fırsatıyla 5 bin kadına ulaşmayı hedeflediklerini söyleyen b-fit Kurucu Ortağı Aslı Olgun, “Kadınların hareket eksikliği sorununa çözüm olmak üzere çıktığımız yolda bugün 50 bin kadına, haftanın en az üç günü merkezlerimizde spor yaptırıyoruz. b-fit olarak, kadınları hareketle daha kaliteli bir yaşama kavuşturmanın yanı sıra, ekonomik olarak da destekliyoruz. Bu zamana kadar 250 kadın, kendi spor merkezini kurarak girişimcilik dünyasına ilk adımlarını attı. Türkiye'nin spor kültürünü değiştiren bir marka olabilmemizi sağlayan girişimcilerimize ve üyelerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Ulaş Dağlıoğlu
ulasd@marjinal.com.tr

b-fit Hakkında:
Kadın Spor ve Yaşam Merkezi b-fit, 2006 yılında 6 kadının bir araya gelerek, kadın girişimciliğini desteklemek ve kadınların spor yapabileceği, sosyalleşebileceği spor ve yaşam merkezlerinin ülke genelinde yaygınlaşması amacıyla kurulmuş Türkiye'nin ilk sosyal girişimi ve 50 ilde bulunan 222 merkeziyle en yaygın spor merkezleri ağıdır. b-fit, 30 dakikalık istasyon çalışmalarından oluşan bir egzersiz sistemi sunar. Merkezlerdeki hidrolik ekipmanlar ve kardiyo platformları kadınların kendi itme-çekme güçleriyle hem formda kalmalarını hem de kardiyovasküler sistemlerini geliştirerek yaşam kalitelerini artırmalarını sağlar. https://b-fit.com.tr/tr

b-fit
Kadın Spor ve Yaşam Merkezi b-fit, 2006 yılında 6 kadının bir araya gelerek, kadın girişimciliğini desteklemek ve kadınların spor yapabileceği, sosyalleşebileceği spor ve yaşam merkezlerinin ülke genelinde yaygınlaşması amacıyla kurulmuş Türkiye’nin ilk sosyal girişimi ve 50 ilde bulunan 222 merkeziyle en yaygın spor merkezleri ağıdır. b-fit, 30 dakikalık istasyon çalışmalarından oluşan bir egzersiz sistemi sunar. Merkezlerdeki hidrolik ekipmanlar ve kardiyo platformları kadınların kendi itme-çekme güçleriyle hem formda kalmalarını hem de kardiyovasküler sistemlerini geliştirerek yaşam kalitelerini artırmalarını sağlar. https://b-fit.com.tr/tr