28.06.2018

300'den fazla minik kalp, “Bir Bebek, Bir Dilek”le buluştu!

Ankara'nın alışveriş ve yaşam merkezi Forum Ankara, Keçiören Belediyesi bünyesindeki Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (KEÇMEK) ile beraber yürüttüğü anlamlı projeyle, 300'den fazla minik kalbe “Bir Bebek Bir Dilek” gönderdi. Proje kapsamında KEÇMEK kursiyerleri tarafından Forum Ankara'daki özel alanda hazırlanan el yapımı bebekler, alışveriş merkezi ziyaretçilerinin anlamlı dilekleriyle buluştu ve miniklere arkadaş oldu.

Forum Ankara Outlet, Keçiören Belediyesi bünyesindeki Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (KEÇMEK) ile beraber yürüttüğü “Bir Bebek Bir Dilek” projesi kapsamında, T.C. Pursaklar Kaymakamlığı Ankara Çocuk Evleri Sitesi'ndeki 330 çocuğa anlamlı birer hediye sundu.

Proje kapsamında KEÇMEK kursiyerleri tarafından Forum Ankara'daki özel alanda hazırlanan oyuncak bebekler, alışveriş merkezine kurulan projeye özel dilek ağacının yanında sergilendi. Forum Ankara, sergi süresince ziyaretçilerinden oyuncak bebeklerle beraber çocuklara iletilecek özel dileklerini topladı. Forum Ankara yöneticileri gerçekleştirdikleri ziyaretle minik kalplere özel yazılan dilekleri ve hazırlanan el emeği bebekleri T.C. Pursaklar Kaymakamlığı Ankara Çocuk Evleri Sitesi'nin yetkililerine teslim etti.

Forum Ankara Outlet Alışveriş Merkezi Müdürü Okan Yavaş, Bir Bebek Bir Dilek projesi hakkında şunları söyledi: “Teknoloji ve moda sektöründen yerli ve yabancı markaların bulunduğu seçkin mağaza karmasını outlet konseptiyle sunan bir alışveriş merkezi olmamızın yanı sıra düzenlediğimiz etkinliklerle de ailecek keyifli vakit geçirilebilecek bir yaşam merkezi olarak konumlanıyoruz. Bulunduğumuz bölgede binlerce ziyaretçimiz yalnızca alışveriş için değil, kaliteli zaman geçirmek için de bizi tercih ediyor. Bölgeye sunacağımız katma değerin manevi boyutu da bu noktada bizler için son derece büyük bir önem kazanıyor. Bir Bebek Bir Dilek projemizi de bu manevi katkıyı tüm ziyaretçilerimizle paylaşabileceğimiz özel bir fırsat yaratmak için kurguladık. KEÇMEK yetkililerine projemize gösterdikleri ilgi için ve KEÇMEK kursiyerlerine can-ı gönülden destekleri için ve ziyaretçilerimize proje kapsamında çocuklara ulaştırılacak dileklerini bizlerle paylaştıkları için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. El emeğinin anlamı, ziyaretçilerimizin özel dilekleriyle katlanarak büyüdü ve miniklerin yüzüne kondurduğumuz birer gülümsemeye dönüştü. Karşılığı olmayan bu mutluluğun devamını getirmeyi, hep beraber benzer projelerde yeniden buluşmayı planlıyoruz.”

Proje ile ilgili videoya linkten ulaşabilirsiniz: https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/download2018/0025/1/10/2/sosyal-sorumluluk-video.zip

www.forum-ankara.com