27.08.2018

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları için Forum Aydın'a davetlisiniz!

Aydın ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Aydın, bu yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı coşkulu etkinliklerle kutlayacak. Aydans Halk Dansları Topluluğu tarafından hazırlanan Zeybek ve geleneksel halk dansları gösterilerinin yanı sıra Grup Kafama Göre'nin canlı performansı eşliğinde bayram ruhunu yaşamak isteyen herkes Forum Aydın'a davetli!

Forum Aydın'ın hazırladığı coşkulu 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, bu yıl Zeybek başta olmak üzere çeşitli geleneksel halk dansları gösterilerini Aydans Halk Dansları Topluluğu eşliğinde ziyaretçilerle buluşturacak. Ağustos ayı boyunca Forum Aydın misafirlerine keyifli performanslar sunan Yaz Konserleri kapsamında da sahneye çıkan ve izleyenlerden tam not alan Grup Kafama Göre, 30 Ağustos 2018 Perşembe günü saat 20.00'de Zafer Bayramı şerefine yeniden sahnede olacak.

30 Ağustos ruhunu doyasıya yaşamak, coşkulu Zafer Bayramı kutlamalarının bir parçası olmak isteyen herkes, Forum Aydın'a davetli!