19.04.2019

23 Nisan coşkusu için Forum Çamlık'a davetlisiniz

Denizli'nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık, bu yıl 23 Nisan'da halk oyunları ve dans gösterilerinin yanı sıra neşeli kortejler ve koro dinletileriyle dolu dolu bir bayram programı sunuyor. Küçük büyük herkes, Doğa Koleji, ODTÜ Koleji ve TED Koleji'nin desteğiyle hazırlanan, 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşkusuna yaraşır bu özel programa davetli!

Denizlililerin buluşma noktası Forum Çamlık, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşku dolu ruhunu yaşamak isteyen herkesi gerçekleştirilecek keyifli etkinliklere davet ediyor.

23 Nisan 2019 Salı günü saat 16.30'da kortejle açılacak olan program, saat 17.00'de sahne alacak Doğa Koleji korosunun bayrama özel performansıyla devam edecek.  Saat 17.15'te ODTÜ Koleji, 23 Nisan'a özel halk oyunları gösterisini Forum Çamlık ziyaretçilerinin beğenisine sunacak. Saat 17.30'da sahne alacak TED Koleji ekibi ise yine coşku dolu bir dans gösterisiyle bayram coşkusuna keyif katacak. Küçük büyük herkesin hep beraber marşlar söyleyeceği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için Forum Çamlık'a davetlisiniz!