24.04.2019

23 Nisan coşkusu Forum Çamlık'ta dolu dolu yaşandı

Denizli'nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşkusuna yaraşır bir programa imza attı. Forum Çamlık'ın minik ziyaretçileri Doğa Koleji, ODTÜ Koleji ve TED Koleji'nin desteğiyle hazırlanan etkinliğe akın etti, küçük büyük herkes bayram coşkusunu doyasıya yaşadı.

Denizlililerin buluşma noktası Forum Çamlık, bu yıl 23 Nisan şerefine halk oyunları ve dans gösterilerinin yanı sıra neşeli kortejler ve koro dinletileriyle dolu dolu bir bayram programı gerçekleştirdi. 23 Nisan 2019 Salı günü saat 16.00'da kortejle açılan program, saat 16.30'da sahne alan Doğa Koleji korosunun bayrama özel performansıyla devam etti. Saat 16.45'te ODTÜ Koleji, 23 Nisan'a özel halk oyunları gösterisini Forum Çamlık ziyaretçilerinin beğenisine sundu. Saat 17.00'de sahne alan TED Koleji ekibi ise yine coşku dolu bir dans gösterisiyle bayram coşkusuna keyif kattı. Küçük büyük herkes, hep beraber marşların söylendiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için Forum Çamlık'a akın etti.