24.07.2018

21. Peron, Forum Aydın'da coşkulu bir performansa imza attı

1979 yılında Eurovision seçmelerinde birinci olan, yıllardır pek çok güzel eserde imzası bulunan Türkiye'nin en köklü gruplarından 21. Peron, 22 Temmuz Pazar akşamı saat 20.30'da gerçekleştirdiği performansla, Forum Aydın ziyaretçilerine unutulmaz bir yaz akşamı yaşattı.

Aydın ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Aydın, yılların efsane grubu 21. Peron'u misafirleriyle buluşturdu. 22 Temmuz 2018 Pazar akşamı saat 20.30'da Zeytin Meydanı'nda dinleyiciyle buluşan grup, sevilen parçalarını Forum Aydın ziyaretçileri için söyledi. Katılımcılara unutulmaz bir yaz akşamı yaşatan 21. Peron, canlı performanslarıyla Forum Aydın misafirlerinden tam puan aldı.

21. Peron Hakkında: 1973'te kurulan grup, 1979 yılında Eurovision seçmelerinde birinci oldu ancak çeşitli sebeplerden ötürü Türkiye o yıl finallere katılmadı. Eurovision parçasının da yer aldığı TANIŞMA adlı albümü 1979 Nisan ayında kaydeden grup, aynı yıl mesleki koşullar sebebiyle dağıldı. Hikayelerinin üzerinden geçen 35 yılın üzerine yeniden bir araya gelen 21. Peron, 2013 yılından bu yana kendilerine özgü tarzlarıyla hayranlarına seslenmeye devam ediyor.