06.02.2018

2017'nin mükemmeli Marmara Forum oldu

İstanbul'un alışveriş ve eğlence merkezi Marmara Forum, TripAdvisor'un 2017 Mükemmellik Sertifikası'nı kazandı. Dünyanın en büyük seyahat sitesi olan TripAdvisor'ın kullanıcıları, seyahatlerini mükemmel hale getiren işletmeler arasından 2017 Mükemmellik Sertifikası için Marmara Forum'u seçti.

Zengin marka karması ve merkezi lokasyonuyla İstanbul'un en dikkat çekici alışveriş merkezlerinden biri olan Marmara Forum, yalnızca şehrin değil, dünyanın en büyük seyahat sitesi TripAdvisor'ın üyelerinin de kalbini fethetti. Trip Advisor'ın 2017 Mükemmellik Sertifikası'na layık görülen Marmara Forum, “sürekli biçimde harika düzeyde hizmet sunan işletmeler”den biri oldu.

Marmara Forum AVM Müdürü Hakan Altın, konuyla ilgili şunları söyledi: “Alışveriş merkezleri milyonlarca insanı bir araya getiren ve ziyaretçilerini birçok farklı deneyimin yaşandığı bir çatının altında buluşturan yapılar. Adları alışveriş merkezi olarak kalsa da bugün baktığımızda alışverişin çok daha ötesinde, yaşamın tüm sosyal boyutlarına dokunan yerler olması gerektiğini görüyoruz. Biz de bu gereklilikten hareketle Marmara Forum olarak uzun süredir ‘her zaman senin yerin' sloganının hakkını veren, hem ticari hem de prestij anlamında katkı yapan pek çok projeye yatırım yapıyoruz. Ziyaretçilerimize klasik bir alışveriş deneyimi yerine, sürekli kendi gelişim sınırlarını aşan ve sektöre farklı boyutlar kazandıran değerler sunmak için çalışıyoruz. TripAdvisor gibi üyelerinin kontrol ettiği bağımsız bir mekanizma tarafından, ‘sürekli biçimde harika düzeyde hizmet sunan bir işletme' olarak tescillenmekten gurur duyuyoruz. Sektörde pek çok ilke imza atma başarımızın temelinde, ziyaretçilerimizin istek ve beklentilerini dinleyerek yeni çalışmalarımızı bu yönde şekillendirmemizin de büyük etkisi olduğuna inanıyorum. Çalışmalarımızın meyvesi olarak bizlere sunulan Mükemmelik Sertifikası'na görüşleriyle katkıda bulunan herkese teşekkür ederiz.”

#HerZamanSeninYerin