Haberler / GittiGidiyor Basın Bültenleri
25.01.2018

2017 yılının teknoloji yıldızları halkın oylarıyla belirleniyor

2017'de “Teknolojinin Yıldızları” yine sizlerin oylarıyla belirleniyor. GittiGidiyor Blog Teknoloji Editörü Erdal Kaplanseren liderliğindeki jürinin belirlediği kısa liste, sosyal anket platformu Poltio ve GittiGidiyor üzerinden oylanmaya başladı. 23 Şubat'ta sona erecek oylama sonucunda 2017 yılına damgasını vuran teknolojik ürünler belirlenecek ve kazananlar GittiGidiyor'un sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayında açıklanacak.

Ayda 70 milyona yakın ziyaret ve 20 milyon kayıtlı kullanıcıyla Türkiye'nin lider e-ticaret platformu GittiGidiyor ve anket platformu Poltio işbirliğiyle hayata geçirilen “Teknolojinin Yıldızları -2017” kısa listesi GittiGidiyor Blog Teknoloji Editörü Erdal Kaplanseren liderliğinde oluşturulan jüri tarafından belirlendi. 2017 yılının favori teknolojik ürünleri halkın vereceği oylarla seçilecek.

Farklı kategorilerden ürünlerin oylandığı “Teknolojinin Yıldızları –2017” oylaması 23 Şubat'a kadar devam edecek. Yıldız ürünler, 28 Şubat'ta GittiGidiyor'un sosyal medya hesaplarından canlı yayınla duyurulacak.

Teknolojinin Yıldızları; yılın dizüstü bilgisayarı, en iyi tablet, yılın telefonu, en iyi ekonomik akıllı telefon, en yenilikçi telefon, yılın televizyonu, yılın giyilebilir teknoloji ürünü, en iyi kulaklık, yılın dijital yayın platformu, yılın ürünü, yılın PC oyunu, yılın konsol oyunu ve yılın teknoloji markası olmak üzere toplamda 13 farklı kategoride oylanacak.

Geçtiğimiz yıl, 2016 yılının favori ürünlerinin belirlendiği “Teknolojinin Yıldızları –2016” anketi yaklaşık 850 bin kez görüntülendi ve kullanılan toplam oy sayısı yaklaşık 100 bin oldu.

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr

GittiGidiyor hakkında
2001 yılında kurulan ve 17 yıllık geçmişiyle Türkiye'de e-ticaretin öncü pazaryeri olan GittiGidiyor, 2011 yılında global e-ticaret devi eBay'in çatısı altına girdikten sonra sektördeki lider konumunu daha da güçlendirdi. Aylık yaklaşık 70 milyon ziyaret, 20 milyon kayıtlı üyesiyle Türkiye'nin en çok tercih edilen alışveriş sitesi olan GittiGidiyor, avantajlı fiyatlarla milyonlarca ürüne ev sahipliği yapan; bireysel satıcılar, KOBİ ve büyük işletmelerin mağaza açıp işlerini büyüttüğü güvenli bir alışveriş platformudur. 50'den fazla kategoride 15 milyondan fazla ürün çeşidiyle farklılaşan GittiGidiyor, ödemeleri %100 güvence altına alan ödeme-onay sistemi “Sıfır Risk” kullanır. Her saniyede 1 ürünün satıldığı site, 6.5 milyon kez indirilen mobil uygulamalarıyla ve mobil cihazlara uyumlu alışveriş ekranlarıyla trafiğinin 70'ini mobilden almaktadır. www.gittigidiyor.com/cadde sayfası ile stil sahibi bir yaşam için öneriler ve uzman editörler tarafından hazırlanan özel içerik platformu blog.gittigidiyor.com ile alışverişte rehber olacak içerikler sunan GittiGidiyor, ulusal ve uluslararası alanda önemli e-ticaret ödülleriyle başarılarını taçlandırmaya devam ediyor. www.gittigidiyor.com