24.05.2019

18. Uluslararası Ahmet Yeşil Resim Yarışması için Forum Mersin'e davetlisiniz

Mersin ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Mersin, Mersin Doğa Koleji'nin 18. Kez gerçekleştirdiği Uluslararası Ahmet Yeşil Resim Yarışması'nın hem başvuru sürecine hem de ödül törenine ev sahipliği yapıyor. Ressam Ahmet Yeşil'in önderliğindeki jüri, 23-25 Mayıs tarihleri arasında okullardan gelen eserleri Forum Mersin'de değerlendirecek, aynı tarihler arasında Forum Mersin'i ziyaret eden minikler de kendi eserlerini yarışmaya sunabilecek. Yarışmanın ödül töreni ise 25 Mayıs Cumartesi günü saat 17.00'de Forum Mersin Sanatçılar Meydanı'nda gerçekleştirilecek.

Sanatı, sanatçıları ve çocukların küçük yaştan itibaren sanatsal etkinliklerle iç içe olmalarını destekleyen Forum Mersin, Mersin Doğa Koleji tarafından 18. Kez gerçekleştirilen Uluslararası Ahmet Yeşil Resim Yarışması'na ev sahipliği yapıyor.

Yarışma kapsamında okullardan gelen eserler, 23-25 Mayıs 2019 tarihleri arasında ressam Ahmet Yeşil önderliğindeki jüri üyeleri tarafından Forum Mersin'de değerlendirilecek. Aynı tarihler arasında başvuru yapmak isteyen çocuklar, Forum Mersin'de kurulan Doğa Koleji standına eserlerini teslim edebilecek. 5-7 Yaş, 8-10 yaş ve 11-13 yaş kategorilerinde gerçekleştirilen 18. Uluslararası Ahmet Yeşil Resim Yarışması'nın ödül töreni 25 Mayıs 2019 Cumartesi günü saat 17.00'de Forum Mersin'de gerçekleştirilecek.

www.forummersin.com