12.12.2017

12 Aralık Mağazacılar Günü'nde Forum İstanbul'dan mesaj var: #forumseninlebibaşka

İstanbul'un alışveriş ve eğlence merkezi Forum İstanbul, 12 Aralık Mağazacılar Günü'ne özel bir projeye imza attı. 5.000 kişiyi istihdam eden Forum İstanbul, ünlü fotoğrafçı Mustafa Seven'le işbirliği yaptığı projeyle, başarısının mimarı olarak tanımladığı tüm mağaza çalışanlarına gülümsemeleri, emekleri, içtenlikleri ve destekleri için teşekkür etti.

Forum İstanbul, ev sahipliği yaptığı çeşitliliğin temelini oluşturan ve alışveriş merkezinin başarısının da mimarı olan tüm mağaza çalışanlarına teşekkür etmek için, 12 Aralık Mağazacılar Günü'ne özel bir proje hazırladı. Ünlü fotoğrafçı Mustafa Seven'le işbirliği yapılan proje kapsamında, Forum İstanbul'da görev yapan on beş farklı profilde mağaza çalışanının mesaileri fotoğraflandı. Forum İstanbul'un çok sesli yapısını ve güler yüzlü hizmet anlayışını ortak değer olarak benimseyen tüm mağaza çalışanlarına teşekkür etmek üzere hazırlanan projenin sergisi, 12-19 Aralık 2017 tarihleri arasında Forum İstanbul'da gezilebilir. Sergi kapsamında portreleri çekilen çalışanların, kısa hikayeleri de ziyaretçilerle buluşuyor.

Forum İstanbul AVM Müdürü Tuğrul Cömert, projeyle ilgili şöyle konuştu: “Forum İstanbul AVM olarak 5.000 kişilik büyük bir aileyiz. Her gün aynı yüksek standartlarla hizmet vermemizi sağlayan ailemizin kıymetli üyelerine, tüm emekleri ve güler yüzleri için 12 Aralık Mağazacılar Günü kapsamında küçük de olsa bir teşekkür etmek istedik. Bizim gibi homojen yapıları ve sokak hikayelerini özel ilgi alanı edinmiş olan ünlü fotoğrafçı sevgili Mustafa Seven ile beraber imza attığımız projede, Forum İstanbul AVM'de çalışan 15 arkadaşımızın portreleri çekildi. Projemizle dünyamızın çeşitliliğini gözler önüne sermenin yanı sıra beraber ahenk içinde çalışan bu büyük ailenin içindeki her bir değeri önemsediğimizi de vurgulamak istedik. Forum İstanbul AVM ailesinin yüzünde bir küçük gülümseme bırakabildiysek, ne mutlu bize. Herkesi çekilen fotoğraflardan oluşan sergimizi gezmek üzere Forum İstanbul'a bekliyoruz. Her yıl bu özel güne dikkat çekmek üzere çeşitli projelere imza atmaya devam edeceğiz.”

Fotoğrafçı Mustafa Seven, projeyle ilgili şunları söylüyor: “Forum İstanbul'un homojen yapısı ve 5.000 kişilik geniş istihdam alanını çok etkileyici buldum. Sokağı anlatmak ve içinde yaşadığım dönemi belgelemek özel ilgi alanım. Bu doğrultuda Forum İstanbul benim için oldukça cazip bir bilgi ve hikaye kaynağı oldu, onları fotoğraflarken ve hikayelerini dinlerken bambaşka bir keyif aldığımı söyleyebilirim. Farklı uzmanlık alanlarına sahip, işlerini yaparken büyük emek veren, projeye katılan katılmayan tüm Forum İstanbul çalışanlarının 12 Aralık Mağazacılar Günü'nü ben de kutluyorum.”

Proje için hazırlanan özel film için: https://goo.gl/usJjUr
Proje fotoğrafları için: https://goo.gl/BHLcxQ

Forum İstanbul Hakkında:
İstanbul Bayrampaşa'da toplam 495.000 metrekarelik inşaat alanına sahip Forum İstanbul 176.245 metrekare kiralanabilir alanı, ulusal ve uluslararası 286 markası ile yalnız Türkiye'nin değil Avrupa'nın en büyük alışveriş merkezlerinden biri. Mağaza karması, etkinlikleri, mimarisi, sanat eserleriyle de İstanbul'da yeni bir hayatın yolunu açan Forum İstanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi, E5 ve TEM otoyolunun bağlantı noktasında konumlanması, yeni metro hatları üzerinde olması, Atatürk Havalimanı'na sadece 25 dk'da ulaşılabilir olması ile, sadece İstanbullulara değil, İstanbul'u ziyaret eden yerli ve yabancı ziyaretçiler için rahat ulaşım ve alışveriş ortamı sunuyor.