Haberler / Zero Density Basın Bültenleri
06.04.2018

Zero Density iletişim ajansını seçti: Marjinal Porter Novelli

Dünyanın en gerçekçi sanal stüdyolarını yaratan teknoloji şirketi Zero Density, 360 derece stratejik iletişim danışmanlığı hizmetleri sunan Marjinal Porter Novelli ile el sıkıştı.

Artırılmış gerçeklik, yayıncılık, canlı etkinlikler ve e-spor gibi sektörler için yaratıcı çözümler bulmak hedefiyle 2014 yılında kurulan teknoloji şirketi Zero Density, ürünleriyle geleceğin medyasını tanımlıyor. Amerika, Avrupa, UK, CIS, APAC MENA bölgelerine odaklı yapılanma sürecine giren, global bir bayi ağı kuran ve hızlı büyüme ivmesi, uluslararası müşteri portföyü ve sürekli genişleyen iş ortaklarıyla gelecek stratejilerini belirleyen Zero Density, iletişim ajansı olarak güçlü bir küresel müşteri portföyüne sahip olduğu için 60 ülkede 100 ofisiyle faaliyet gösteren Marjinal Porter Novelli'yi seçti.

FOX, CANAL+, BBC gibi televizyon kanallarının yanı sıra Riot Games gibi lider oyun şirketleriyle çalışan Zero Density'nin en foto-gerçekçi yayınları sağlama kapasitesine sahip sanal stüdyo teknolojisi “Reality”, gelişmiş gerçek zamanlı “compositing” araçlarıyla ve kendi “keying” teknolojisiyle foto-gerçekçi 3D artırılmış gerçeklik platformu sunuyor.

Esra Şavkın / 0212 219 29 71 - 0537 858 85 49
esras@marjinal.com.tr

Zero Density hakkında:
Zero Density; yayıncılık, artırılmış gerçeklik, e-spor gibi sektörler ve canlı etkinlikler için yaratıcı ürünler geliştiren uluslararası bir teknoloji şirketidir. Gerçek zamanlı görsel efektlerle sanal prodüksiyonu geleceğe taşıyan Zero Density, tamamen Unreal Engine teknolojisini kullanan, gelişmiş gerçek zamanlı “compositing” araçları ve özel “keying” teknolojisiyle Reality ürününün yaratıcısıdır. Reality, sektördeki en foto-gerçekçi gerçek zamanlı 3D Sanal Stüdyo ve Artırılmış Gerçeklik platformudur. https://www.zerodensity.tv/

Zero Density
Zero Density; yayın, post prodüksiyon, artırılmış gerçeklik, canlı etkinlikler ve e-spor gibi sektörler için yaratıcı çözümler bulmak hedefiyle Ekim 2014'te kurulan teknoloji ve medya şirketidir. Şirketin ana ürünü "Reality" teknolojisi, gelişmiş gerçek zamanlı kompozisyon araçlarıyla ve kendi “keying” teknolojisiyle gerçek zamanlı foto-gerçekçi 3D sanal stüdyo ve artırılmış gerçeklik platformudur. https://www.zerodensity.tv/