Haberler / Homend Basın Bültenleri
10.11.2017

Yeni yılda evinizi Homend kırmızısı sarsın

Homend'in hem renkleriyle hem de işlevleriyle göz dolduran kırmızı ürünleri, bu yıl da muhteşem birer hediye alternatifi olarak göze çarpıyor. Homend dünyasından seçeceğiniz hediye, yeni yılda sevdiklerinizin vazgeçilmez yardımcılarından biri olacak.

Elektrikli ev aletleri dünyasının akıllı, şık, enerji tasarruflu ve fonksiyonel markası Homend, yılbaşında sevdikleriniz için hem renkleriyle hem de işlevleriyle göz alıcı hediye önerileri sunuyor. 1713 Royaltea konuşan çay makinesi, 1804 Pottoman elektrikli cezve, 2806 Functionall mutfak robotu, 1912 Handmaid blender set ve 1250 Dustroyer elektrikli dik süpürge, www.homend.com.tr adresinde hediye paketlerine girmeyi bekliyor.

Homend'in kırmızı yılbaşı ürünlerinin www.homend.com.tr adresindeki KDV dahil satış fiyatları şöyle sıralanıyor:

1713 Royaltea konuşan çay makinesi       : 249 TL
1804 Pottoman elektrikli cezve               : 109 TL
2806 Functionall mutfak robotu               : 199 TL
1912 Handmaid blender set                   : 199 TL
1250 Dustroyer elektrikli dik süpürge       : 259 TL

Barış Engin
barise@marjinal.com.tr

Homend hakkında
Homend, hayatını daha iyi yaşamak isteyen herkes için ürün ve hizmetler geliştiren, sıra dışı bir elektrikli ev aletleri markasıdır. Beğenilen, özenilen, tavsiye edilen, güvenilir ve tüketici odaklı bir marka olmayı kendine misyon edinen Homend, 2009 yılı Haziran ayında kuruldu. Kuruluşundan sonra on beş ay süren Ar-Ge çalışmaları, altı fikir, yedi  endüstriyel tasarım ve elli iki  marka patent başvurusu olarak meyve verdi. Otuz üç farklı ürünle 2010 yılının eylül ayında ilk lansmanını yapan Homend, üretiminde sağlıklı malzemeler kullanılan, düşük enerji harcayan doğa dostu ürünler geliştirmeye öncelik vermektedir. Homend markalı 100'den fazla ürün arasında cam pişirme yüzeyli elektrikli ızgara, mama suyu hazırlama özelliğine sahip konuşan çay makinesi, porselen gövdeli su ısıtıcısı, akıllı hız teknolojisine sahip mutfak robotu, TUV Rheinland onaylı A enerji sınıfı özelliklerine sahip ütü, hem torbalı hem torbasız kullanılabilen elektrikli süpürge ve elektrikli şarap açacağı gibi ürünler yer alır. Pek çok yenilikçi özelliğiyle hayatı kolaylaştıran akıllı, sağlıklı ve tasarruflu Homend ürünleri, 650'den fazla satış noktasının raflarında, 7 gün 24 saat hizmet veren canlı destek hattının gücüyle satışa sunulmaktadır. Tüketicisinden fiş, fatura ya da garanti kartı beyan ya da saklama zorunluluğu istemeden, arızalı ürünü müşterisinin evinden alarak tamir eden ve yine evine teslim eden Homend, kargoda geçen süreler hariç, 48 saat içinde arızalı ürün sürecini tamamlamayı taahhüt eder. 2013 yılında Homend, tüm dünyada en prestijli tasarım yarışmalarından biri olarak anılan Red Dot Design Award'da (Almanya), Royaltea 1701 çay makinesi ile Red Dot Winner Ödülü, Pottoman 1803 Kahve Makinesi ve Functionall 2802 Mutfak Robotu ile Red Dot Honourable Mention ödüllerine layık görüldü. "Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri"nde 1701 Royaltea Konuşan Çay makinesi “Üstün Tasarım” ödülünü, 1708 Royaltea paslanmaz çelik Konuşan Çay Makinesi, 1802 Pottoman Paslanmaz Çelik Kahve Makinesi, 1803 Pottoman Plastik Kahve Makinesi ve 2802 Functionall Çok Amaçlı Mutfak Robotu ise “İyi Tasarım” ödülünü aldı. Bir dünya markası olma vizyonu ile çalışmalarına devam eden Homend hakkında daha detaylı bilgi için www.homend.com adresine başvurulabilir.

Homend
Elektrikli ev aletleri pazarına hızlı ve iddialı bir giriş yapan Homend, daha iyi yaşamak isteyenlere yönelik çözümler sunuyor. Müşterilerinin yaşam kalitesini yükseltme hedefini ve yenilikçi bakış açısını “Serving Life” sloganıyla vurgulayan Homend, gerçekleştirdiği Ar-Ge çalışmaları sonucunda aynı anda birden fazla işi yapabilen, benzerlerinden daha az yer kaplayan, bakımı ve temizlemesi kolay şık tasarımlı ve çevre dostu küçük ev aletleri geliştiriyor. Ürünlerinin farklı ve yenilikçi olmasına özen gösteren markanın portföyünde; TÜV Rheinland A enerji sınıfı özelliklerine sahip Deepsilence 1209 ve Greenpiece 1208 Elektrikli Süpürgeleri ile sürekli buhar teknolojisiyle çalışan Adventouch 1108 ve 1109 Dijital Ütülerin yanı sıra, yüzde 40 enerji tasarrufu sağlayan Türkiye’nin ilk ve tek cam yüzeyli elektrikli ızgarası Grilliant 1401, kendi kendine yemek yapabilen Magicook 2501 Elektronik Aşcı, içine konan malzemenin ağırlığına göre hızını ayarlayabilen ve Akıllı Hız Kontrol Teknolojisini kullanan S3 Foodprocessor2801 Mutfak Robotu ve S3 Tableblender4901 Masa Blenderı, Royaltea1701 Konuşan Çay Makinesi ve narenciye sıkmak için de kullanılabilen Projuicer 2702 ve 2703 Katı Meyve/Sebze Sıkacağı ile birlikte toplam 63 ürün yer almaktadır. Cam ürünlerinde Alman Schott, su ısıtıcı ve çay makinesi tasarımlarında ise İngiliz Strix gibi dünya lideri olan firmalarla, üretim süreçlerinde de SGS ve KEMA benzeri global kalite kontrol şirketleriyle işbirliği yapan Homend, titiz çalışmaları sonucunda 5 adet fikir, 4 adet endüstriyel tasarım ve 37 adet marka patent başvurusu yapmış bulunuyor. Müşteri memnuniyetini esas alan marka, 444 32 45 numaralı Homend destek hattına kullanıcılarının 7/24 erişimlerini sağlayarak teknik servis alanında da farkını ortaya koyuyor. Herhangi bir Homend ürünü satın alan tüketicinin garanti belgesi, fiş ya da fatura saklama zorunluluğu bulunmuyor. Ürünlerini müşterilerinin istediği yerden teslim alarak 48 saat içinde istenilen yere teslim etme güvencesi sunan Homend hakkında daha detaylı bilgi, www.homend.com, www.facebook.com/HomendServinglife ve www.twitter.com/HomendTurkiye adreslerinde bulunuyor.