06.08.2018

Ünlü senarist ve yazar Birol Tezcan, kitaplarını Forum Çamlık ziyaretçileri için imzalayacak

Denizli'nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık D&R mağazasında 11 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirilecek imza günü, ünlü senarist ve yazar Birol Tezcan'ı okurlarıyla buluşturacak.

Tam on yıldır her gün Denizlilileri buluşturan Forum Çamlık, D&R mağazasında düzenlenecek imza gününde Behzat Ç., Beni Affet, Bizim Ev ve Cinayet dizilerinin senaristi olarak da bilinen yazar Birol Tezcan'ı ağırlayacak.

Forum Çamlık, bugüne dek onuncu yılı şerefine düzenlediği etkinlikler kapsamında D&R işbirliğiyle İclal Aydın ve Miraç Çağrı Aktaş gibi isimleri ziyaretçileriyle buluşturdu. 11 Ağustos 2018 Cumartesi günü saat 15.00'te başlayacak imza günü etkinliği kapsamında bu kez de Birol Tezcan'la tanışmak ve eserlerini imzalatmak isteyen herkes, Forum Çamlık'a davetli!