14.11.2017

Ünlü oyuncular Forum Gaziantep'te sevenleriyle buluştu

Gaziantep'in alışveriş ve eğlence merkezi Forum Gaziantep, 9 ve 11 Kasım günleri gerçekleştirdiği etkinliklerde, birbirinden ünlü oyuncuları sevenleriyle buluşturdu. Vizyonun iki yeni filmi Ketenpere ve Mutluluk Zamanı'nın yıldızları Şafak Sezer, Elçin Sangu ve Barış Arduç, Forum Gaziantep'te hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Forum Gaziantep, yepyeni vizyon filmlerini ve başrol oyuncularını Gazianteplilerle buluşturdu. Kasım ayında vizyona giren iddialı yapımlardan Ketenpere ve Mutluluk Zamanı'nın yıldızları, Forum Gaziantep'te düzenlenen özel gösterimlerde seyirciyle buluştu.

Ketenpere'nin başrol oyuncusu Şafak Sezer ve rol arkadaşları, 9 Kasım 2017 Perşembe günü saat 18:30'da Forum Gaziantep'teydi. Forum Gaziantep ziyaretçileri ile özel bir buluşma gerçekleştiren ünlü oyuncu, 19:30'daki film gösterimine de katıldı.

Mutluluk Zamanı filminin başrolündeki Elçin Sangu ve Barış Arduç'un yanı sıra, oyuncular arasında yer alan Cengiz Bozkurt da 11 Kasım 2017 Cumartesi günü Forum Gaziantep'i ziyaret etti. Sevenleriyle bir araya gelen oyuncular, hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

www.forumgaziantep.com