Haberler / eTicaret Sohbetleri Basın Bültenleri
13.12.2017

Ücretsiz E-ticaret Sohbetleri Etkinliği E-ticaret ve Online Ödemeleri mercek altına yatıracak

E-ticaret Çağı Dergisi, en yeni teknolojilerin ticaret ve ödeme dünyası üzerindeki etkilerinin konuşulduğu E-ticaret Sohbetleri serisinin dördüncü etkinliğine imza atmaya hazırlanıyor.

13 Aralık 2017 tarihinde Dome İstanbul'da, Türkiye'nin ulusal dijital cüzdanı BKM Express ana sponsorluğunda düzenlenecek olan E-ticaret Sohbetleri'nde E-ticaret Çağı Genel Yayın Yönetmeni Ümit Öncel ile Bankalararası Kart Merkezi (BKM) Dijital Çözümler Genel Müdür Yardımcısı Serkan Yazıcıoğlu e-ticaret ve online ödemelerin durumunu ve geleceğini ele alacaklar.

Rakamlarla E-ticaret Sektörü ve Online Ödemeler Dünyası
BKM Dijital Çözümler Genel Müdür Yardımcısı Serkan Yazıcıoğlu, E-ticaret Sohbetleri katılımcıları ile finans teknolojileri alanındaki deneyimlerini paylaşıp sektördeki son gelişmeleri ve yenilikleri değerlendirecek.

Teknoloji odağında çeşitlenen tüketici davranışları ve yeni nesil finans teknolojileri hakkındaki düşüncelerini aktaracak olan Yazıcıoğlu, rakamlarla ödeme sistemlerinin bugününü ve geleceğini ortaya koyacak. Saat 19:00'da başlayacak ve 1 saat sürecek olan etkinliğin moderasyonunu E-ticaret Çağı Yayın Yönetmeni Ümit Öncel gerçekleştirecek.

BKM Express'in ana sponsorluğunda düzenlenen E-ticaret Sohbetleri'ne ücretsiz olarak katılmak için http://www.eticaretsohbetleri.com adresine girerek kayıt oluşturabilir, canlı yayın üzerinden izlemek için ise E-ticaret Çağı'nın YouTube kanalını takip edebilirsiniz. E-ticaret Sohbetleri'ni etkinlikler gerçekleştirildikten sonra YouTube kanalı aracılığıyla online olarak da izleyebilirsiniz.

E-ticaret Sohbetleri Hakkında:
E-ticaret ve dijital ekonomi konularında izleyicilere vizyon kazandırmak ve merak ettikleri konuları aydınlatmak amacıyla E-ticaret Çağı'nın düzenlediği ve alanında tecrübe sahibi konukların katıldığı “E-ticaret Sohbetleri” etkinlik serisinin destekleyenleri arasında Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği (ETİD), E-ticaret ve İnternet Hukuku Derneği (EHD), Ödeme ve Elektronik Para Derneği (ÖDED) ve Marjinal Porter Novelli yer alıyor. E-ticaret Sohbetleri'nin mekan sponsoru ise Dome İstanbul.

eTicaret Sohbetleri