16.01.2018

Türkiye'de ilk defa “Balonlarla Şeker Dünyası” yarıyıl tatilinde Forum Kapadokya'da!

Düzenlediği etkinlik ve kampanyalarla şehrin ve çevre illerin cazibe merkezi haline gelen Forum Kapadokya, yarıyıl tatilinde hem miniklerin hem de anne babaların yüzünü güldürecek sürprizler hazırladı.

20-28 Ocak 2018 tarihleri arasında yarıyıl tatiline özel hazırlanan “Balonlarla Şeker Dünyası” etkinliği, Türkiye'de ilk defa Forum Kapadokya Alışveriş Merkezi'nde miniklerle buluşacak.

Televizyon ekranlarından tanınan, Yetenek Sizsiniz yarışması finalistlerinden Balonların Efendisi olarak da bilinen Mehmet Erdem'in gerçekleştireceği bu özel şovda 16 binden fazla balonla dev şekerlerden oluşan dekor hazırlanacak. Forum Kapadokya her gün miniklere özel balon şovlar, yarışmalar, atölyeler ve sürpriz hediyelerle renkli bir tatil yaşatacak.

Forum Kapadokya ziyaretçileri ayrıca 20-28 Ocak tarihleri arasında tek seferde yapacakları 200 TL ve üzeri alışverişlerde, Forum Kapadokya Funky Park'ta geçerli oyun kartı kazanacak.

Eğlenceli şovlar ve kazançlı bir alışveriş deneyimi için, küçük büyük herkes yarıyıl tatilinde de Forum Kapadokya'ya davetli!

www.forum-kapadokya.com/