22.01.2018

Tatilde bilim insanı olmak isteyen tüm minikler, Marmara Forum Çocuk Kulübü'ne davetli!

Bilim ve eğlencenin adresi Marmara Forum Çocuk Kulübü, 20 Ocak'ta başlayan Da Vinci Learning Robotic Planet etkinliği kapsamında geleceğin bilim insanlarını ağırlıyor. Yarıyıl tatilinde Marmara Forum'u ziyaret eden tüm çocuklar, artırılmış gerçeklikten 3D yazıcı teknolojisine, kodlama uygulamalarından elektronik kontrol sistemlerine pek çok alanda, profesyonel eğitmenler eşliğinde atölye çalışmalarına katılabilir!

Çocukların bilişsel, sosyal ve duygusal gelişimleri için eğlenceli ve eğitici etkinlikler alanında ilklere imza atan Marmara Forum bu kez de ünlü Da Vinci Learning'in Robotic Planet'ini miniklerle buluşturuyor. 20 Ocak – 4 Şubat 2018 tarihleri arasında Robotic Planet etkinliğine katılan tüm çocuklar birbirinden faydalı atölyelerde bilim ve eğlenceyi aynı anda deneyimleme fırsatı elde ediyor.

Atölye çalışmaları yarıyıl tatili boyunca hafta içi ve hafta sonu gerçekleştirilen Robotic Planet etkinliği, Marmara Forum'un minik ziyaretçilerine profesyonel eğitmenler eşliğinde sürekli bir öğrenme deneyimi sunuyor. Ücretsiz kayıt olan, tüm çocukların katılımına açık gerçekleştirilecek bu özel yarıyıl etkinliği hakkında detaylı bilgi almak için:

Da Vinci Learning Hakkında:
Da Vinci Learning, her yaştan meraklı zihinleri bir araya getirip, yaşam boyu öğrenmeyi destekleyen, yenilikçi ve özgün bir televizyon eğitim kanalı. Dünya çapında milyonlarca izleyiciye ulaşan Da Vinci Learning, 100 ülkede 16 farklı versiyonla yayınlanıyor. Leonardo da Vinci'den ilham alarak; bilimde, sanatta ve yeni alanlarda insan merakının ve keşiflerinin mucizesini göstermeyi amaçlıyor.

#HerZamanSeninYerin