07.12.2018

Selma Keskintepe, “Kanatların Çırpınışı” isimli kitabını Forum Çamlık ziyaretçileri için imzalayacak

Denizli'nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık D&R mağazasında 9 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek imza günü etkinliğinde, Selma Keskintepe okurlarıyla buluşacak.

Tam on yıldır her gün Denizlilileri buluşturan Forum Çamlık, D&R mağazasında düzenlenecek imza gününde yaşamının yedi yılını Denizli'de geçiren yazar Selma Keskintepe'yi ağırlayacak.

9 Aralık 2018 Pazar günü saat 15.00'te başlayacak imza günü etkinliği kapsamında Kanatların Çırpınışı isimli kitabı yazarı Selma Keskintepe'ye imzalatmak isteyen herkes, Forum Çamlık'a davetli!

Kanatların Çırpınışı hakkında:
Almanya'da rahibeler evinde doğan Gülse'nin hayatı bembeyaz bir sayfayla başlamıştı. Ta ki okula başladığı gün, sırtındaki kitaplarla dolu çanta mı, yoksa öğrenme güçlüğü mü ağır gelecekti? Doğu-Batı kültürü ile disleksinin arasında hayat kavgasını yaşarken, Denizli'den İstanbul'a çevrilen engebeli yolu, azmiyle, cesurluğuyla, inadıyla, hümanistliğiyle ve hırsıyla bir başarı öyküsüne imzasını atacaktı. Aşkta da eksik parçalarını tamamlamaya çalışacaktı.