16.04.2019

Red Bull Neymr Jr's Five elemeleri bu hafta sonu Forum Trabzon'da

Trabzon ve çevre illerin çekim merkezi Forum Trabzon, 20-21 Nisan Cumartesi ve Pazar günleri dünyaca ünlü futbolcu Neymar Jr'ın ismiyle düzenlenen Red Bull Neymar Jr's Five'ın üçüncü elemesine ev sahipliği yapacak. 40'tan fazla ülkede on binlerce gencin katılımıyla gerçekleştirilen Red Bull Neymar Jr's Five'ın elemelerine katılmak için  www.neymarjrsfive.com adresinden kayıt yaptırmak ve Forum Trabzon'u ziyaret etmek yeterli!

Forum Trabzon, 20 – 21 Nisan 2019 Cumartesi ve Pazar günleri, Brezilyalı futbolcu Neymar Jr'ın adıyla düzenlenen sokak futbolu turnuvası Red Bull Neymar Jr's Five'ın 2019 sezonu üçüncü Türkiye elemesine ev sahipliği yapacak. 28 Nisan'da Erzurum'da gerçekleştirilecek Türkiye finaline gitme hakkı kazanacak iki takımdan biri olmak isteyen ekipler etkinlik kapsamında sokak futbolundaki hünerlerini sergileyecek.

İlk iki eleme sonunda 4 takımın Türkiye finali için bilet aldığı Red Bull Neymar Jr's Five'da dünyanın en iyi sokak futbolu takımı olmak isteyenler www.neymarjrsfive.com adresinden hayallerine adım atabilirler. Elemelerden geçip, Türkiye finalinde rakiplerini alt eden takım Brezilya'daki Neymar Jr Enstitüsü'nde düzenlenecek Red Bull Neymar Jr's Five Dünya Finali'nde Türkiye'yi temsil edecek.

Bu özel etkinliğin bir parçası olmak, sokak futbolunun heyecanını yaşamak isteyen herkes, Forum Trabzon'a davetli!

Neymar Jr Enstitüsü nedir?
Dünya Finali'nde şampiyon olacak ekibin karşısına çıkacak olan Neymar Jr Enstitüsü, Neymar'ın kurduğu kâr amacı gütmeyen bir dernek. Başarılı oyuncunun çocukluğunu geçirdiği Praia Grande'de bulunan Enstititü, 7-14 yaşları arasındaki 2 binden fazla çocuk ve aileleri için barınma, yemek futbol gibi hizmetler veriyor.

Gol yiyen oyuncusunu kaybeder
Dünya çapında büyük bir kitleye hitap eden Red Bull Neymar Jr's Five'a 18 ile 25 yaş arasındaki her oyuncu katılabiliyor. Takımlar, 25 yaşından büyük sadece iki kişiyi kadrosuna katabiliyor. Herhangi bir cinsiyet sınırlamasının olmadığı turnuvanın en önemli özelliği ise gol yiyen takımdan bir oyuncu çıkıyor olması. Beşer kişiden oluşan takımlardan birinin son oyuncusu çıktığında veya 10 dakikalık oyun süresi dolduğunda maç sona eriyor ve maçın kazananı ilan ediliyor.