18.01.2018

Oyun dünyası Forum İstanbul'da buluşuyor

Forum İstanbul, yarıyıl tatilinde gerçekleştireceği Gaming Forum kapsamında, oyun dünyasını aynı çatı altında buluşturacak. Dijital oyun dünyasının en önemli etkinliklerinden biri olmaya hazırlanan Gaming Forum, 20 – 28 Ocak tarihleri arasında Forum İstanbul'da gerçekleştirilecek. Kapılarını en sevilen oyunlarla oyuncuların yanı sıra ödüllü turnuvalarda iddialı olan herkese açacak olan Forum İstanbul, Gaming Forum ile her yaştan oyun severe benzersiz bir deneyim vaat ediyor.

20 – 28 Ocak 2018 tarihleri arasında Forum İstanbul'da gerçekleştirilecek Gaming Forum, genç nüfusuyla dünya oyun sektöründe önemli bir yere sahip olan Türkiye'de gerçekleştirilmiş sayılı oyun etkinliklerinden biri olmaya aday. Youtube ve Twitch yayıncıları Duygu Köseoğlu, Baturay Anar, Enes Batur ve Berkcan Güven de Gaming Forum kapsamında Forum İstanbul'da ziyaretçilerle buluşacak.

Forum İstanbul Gaming Forum kapsamında katılımcılar, CS:GO, PUBG, FIFA18 gibi oyunları deneyimleyecek; PlayStation ve Xbox'ta ekran başına geçerek gerçekleştirilecek turnuvalarda yarışma imkanı bulacak. Oyun karakterlerinin kostümlerini başarıyla taşıyacak pek çok Cosplayer'ın da katılacağı Gaming Forum, cosplay makyajı ve kostüm yapımı atölyesi gibi ilgi çekici etkinlikler de sunuyor.

Yalnızca günümüz oyun trendlerini değil, geçmişten gelen klasikleri de unutmayan Forum İstanbul'da etkinlik süresince retro oyun köşesini ziyaret eden herkes Tetris, PacMan ve Street Fighter gibi yılların eskitemediği oyunlarla anılarını tazeleyebilecek. Gaming Forum'a katılanlar Türkiye'nin en önemli teknoloji firmalarının yepyeni teknolojilerini de deneyimleme imkanı yakalayacak. Gaming Forum'da minik ziyaretçi unutmayan Forum İstanbul, çocuklar için de çeşitli etkinliklere yer veriyor. YouTube ''Minecraft Evi'' adlı kanalında içerikleriyle çocukların beğenisini kazanan Buğra Kazancı, oyun deneyimlerini çocuklarla Gaming Forum'da paylaşacak.

Konuyla ilgili konuşan alışveriş merkezi müdürü Tuğrul Cömert şunları söyledi:  “Türk oyun dünyasını Gaming Forum'da buluşturduğumuz için çok mutluyuz. Bu sene birincisini gerçekleştireceğimiz Gaming Forum'un, zaman içinde sektörün önemli etkinliklerinden biri olmasını hedefliyoruz. Katılımcıların oyuna geldiği, hoşça vakit geçireceği ve yeni oyun ve teknolojileri deneyimleyeceği bu etkinliğe herkesi bekliyoruz.''

Forum İstanbul Hakkında:
İstanbul Bayrampaşa'da toplam 495.000 metrekarelik inşaat alanına sahip Forum İstanbul 176.245 metrekare kiralanabilir alanı, ulusal ve uluslararası 286 markası ile yalnız Türkiye'nin değil Avrupa'nın en büyük alışveriş merkezlerinden biri. Mağaza karması, etkinlikleri, mimarisi, sanat eserleriyle de İstanbul'da yeni bir hayatın yolunu açan Forum İstanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi, E5 ve TEM otoyolunun bağlantı noktasında konumlanması, yeni metro hatları üzerinde olması, Atatürk Havalimanı'na sadece 25 dk'da ulaşılabilir olması ile, sadece İstanbullulara değil, İstanbul'u ziyaret eden yerli ve yabancı ziyaretçiler için rahat ulaşım ve alışveriş ortamı sunuyor.