Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
13.04.2018

Morhipo.com'da çocuk şenliği

13-23 Nisan tarihleri arasında Morhipo.com'un çocuk kategorisinden alışveriş yapanlar, yüzde 90'lara varan indirimlerden yararlanacak ve sürpriz hediyeler kazanacak.

Modanın e-ticaretteki adresi Morhipo.com, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı bir hafta boyunca sürecek indirimli kampanyalarla kutluyor.

13- 23 Nisan tarihlerinde Morhipo.com'un çocuk kategorisinden alışveriş yapanlar %15 Paracık kazanıyor. Soobe ürünlerinden alışveriş yapanlar %90'a varan indirimlerden faydalanırken, CFF DENO KIDS'ten yapılan 100 tl değerindeki alışverişler ise 20 tl indirim kazandırıyor.  012 Benetton markasında ise bir hafta boyunca tüm ürünler %50 indirimli fiyatlarla sunuluyor.

Çocuklarını renkli ve eğlenceli oyuncaklarla sevindirmek isteyen aileler ise oyuncak kategorisindeki büyük indirimlerden yararlanıyor. 9-23 Nisan tarihlerinde yapılan çocuk alışverişleri aynı zamanda LEGOLAND® Discovery Center İstanbul'a çocuk bileti kazandırıyor.

Esra Şavkın 0212 219 29 71 - esras@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla hareket eden Morhipo.com 3D Secure gibi güvenlik sistemlerinin yanı sıra internet üzerindeki işlemleri şifreleyerek tüketicilerin gizliliğini maksimum seviyeye çıkaran Full SSL teknolojisi ile üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda yüz binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.