Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
07.02.2018

Morhipo.com ile alışverişiniz aşka dönüşsün

14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşırken tüm aşıkları hediye telaşı sardı. Morhipo.com, yılın en aşk dolu gününe özel sunduğu indirimler ve Hopi kampanyalarıyla sevgilinize en özel hediyeyi seçmenize yardımcı oluyor.

Tüm dünyada aşkla kutlanan Sevgililer Günü'ne sayılı günler kaldı. Henüz sevgilinize en doğru hediye seçeneğini bulamadıysanız ve “Ne almalıyım?” diye düşünüyorsanız, Morhipo.com'un Sevgililer Günü kampanyalarına göz atmalısınız. Sevgililer Günü'nde kadın-erkek giyim kategorisinden elektronik ve ev ürünlerine pek çok kategoride özel indirimler ve kampanyalar bulunuyor.

“Kadınlara Özel 100 Hediye” koleksiyonu sevgilinizin tarzını yansıtan takılardan ayakkabılara, kozmetik ürünleri ve iç giyimden atkı, bere gibi sıcacık hediye seçeneklerine pek çok ürünü Sevgililer Günü'ne özel indirimlerle sunuyor. “Erkeklere Özel 100 Hediye” koleksiyonu ise hediye seçmekte zorlananlara hem öneriler veriyor hem de teknolojiden şık aksesuarlara pek çok markanın ürününü yılın en avantajlı fiyatlarıyla sunuyor.

Philips ürünlerindeki %10 sepet indirimi, Perşembe günü başlayacak Pierre Cardin çantalardaki net %50 indirim kampanyası, Chakra ve Loves You kampanyaları, %70'e varan hızlı gönderili Bambi ürünleri ve D by Divarese bot ve çizmelerde 2 al 1 öde fırsatları Sevgililer Günü özelinde gerçekleşecek kampanyalar arasında öne çıkıyor.

Morhipo.com'daki kampanyalar bunlarla sınırlı değil; 5-12 Şubat arasındaki Hopi Kampanyası; 200 TL ve üzeri sezon alışverişlerinde 30 Paracık, 400 TL ve üzeri sezon alışverişlerinde 70 Paracık, 600 TL ve üzeri sezon alışverişlerinde 120 Paracık hediye ediyor.

Esra Şavkın / 0212 219 29 71 – 0537 858 85 49 - esras@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla hareket eden Morhipo.com 3D Secure gibi güvenlik sistemlerinin yanı sıra internet üzerindeki işlemleri şifreleyerek tüketicilerin gizliliğini maksimum seviyeye çıkaran Full SSL teknolojisi ile üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda yüz binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.