13.03.2018

Mesut Yar ve Simge Sağın büyük çekiliş için Forum Trabzon'da!

Trabzon'un buluşma noktası Forum Trabzon'un 18 Aralık'ta başlayan Volvo S60 T3 araç kampanyasının çekilişi, 17 Mart 2018 Cumartesi günü Mesut Yar'ın sunumuyla gerçekleştirilecek. Çekiliş heyecanının hemen ardından, ünlü şarkısı Simge Sağın Forum Trabzon'da hayranlarıyla buluşacak.

Trabzon'un alışveriş ve eğlence merkezi Forum Trabzon'un Volvo S60 T3'ü 17 Mart 2018 Cumartesi günü yapılacak çekiliş sonucu sahibini bulacak. Mesut Yar'ın sunumuyla gerçekleştirilecek heyecanlı etkinlik sonrası, ünlü şarkıcı Simge Sağın sahne alacak. Saat 16.00'da gerçekleştirilecek eğlenceli konsere katılmak ve Volvo S60 T3 heyecanını yaşamak üzere herkes Forum Trabzon'a davetli!

Forum Trabzon'dan yapılan her 100 TL'lik alışverişin bir hak kazandırdığı kampanya, 18 Aralık 2017'de başladı ve 11 Mart 2018'de sona erdi. Kampanya süresince, toplamda 100 TL'lik fiş veya faturaları ile danışma masasına veya kampanya masasına başvuran tüm Forum Trabzon ziyaretçileri, üzerinde çekilişe katılım numarası ve müşteri bilgileri ile katılım tarihinin yer aldığı belgeyi aldı. Kampanya boyunca toplam 331.500 çekiliş kuponu verildi.

Milli Piyango İzin Bilgisi:
“Forum Trabzon” Çekiliş Kampanyası Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün 12.12.2027 tarih ve  24951361255.01.02-E.6665 sayılı izni ile 18.12.2017 (Başlangıç saati: 10:00) – 11.03.2018 (Bitiş saati: 22:00) tarihleri arasında, Trabzon ilinde bulunan Forum Trabzon Alışveriş Merkezi içerisindeki tüm mağazalardan kampanya süresince toplamda 100 TL ve katları (her 100 TL'ye 1 çekiliş hakkı) tutarında alışveriş yaparak fiş veya faturalarını danışma bankosuna ibraz eden müşterilere yönelik yürütülecektir.