09.12.2017

Marmara Forum'un “Yılbaşı Şöleni” herkese kazandıracak

İstanbul'un alışveriş ve eğlence merkezi Marmara Forum, tüm ziyaretçilerinin katılımına açık Yılbaşı Şöleni etkinlikleriyle onbinlerce TL değerinde hediye çeki ve Marmara Forum'dan sürpriz hediyeler kazandırırken,  yeni yıl alışverişini de eğlenceli ve kazançlı bir deneyime dönüştürüyor.

24 Aralık  tarihine kadar Marmara Forum'u ziyaret eden herkesin ücretsiz katılımına açık Yılbaşı Şöleni etkinlikleri, keyifli oyunların yanı sıra avantajlı fırsatlar da sunuyor.

Marmara Forum'da yer alacak Yılbaşı Şöleni etkinlik alanında ise herkesin ücretsiz katılımına açık iki etaplı özel bir oyun, ziyaretçileri bekliyor. İlk etaptaki puzzle oyununu tamamlayanlar, sanal gerçeklik gözlüğünü kullanarak oynanacak ikinci etaba geçmeye hak kazanacak. Bu bölümde sanal hediye kutularını okla vurmaya çalışacak olan katılımcılar, isabet ettirdikleri kutudan çıkacak hediyeye sahip olacak. Etkinlik süresince adL, Alaçatı, Altınyıldız Classic, Arçelik, Ariş, Assos, Atasay, Benetton, Bernardo, Biev, Big Chefs, Boyner, Carls Jr, Carters, Click Clock, Çift Geyik Karaca, Deichmann, Divarese, Efor, Flormar, Forever New, İdil Baby Mamino, Jack & Jones, Kiğılı, Kip, Love My Body, Matmazel, Mcdonalds, Mothercare, Network, Oleg Cassini, Panço, Ramsey, Sephora, Sneaks Up, Teknosa, Us Polo Assn., Vekem ve Yves Rocher markalarından, koşulsuz onbinlerce TL değerinde ödül Marmara Forum ziyaretçilerinin olacak. 9-24 Aralık tarihleri arasında her hafta sonu saat 12.00'den 20.00'ye dek Marmara Forum'u ziyaret eden herkesin katılabileceği etkinliğe, sempatik sunucu ve oyuncu Ali Tınaz da sunumlarıyla eşlik edecek.

Ayrıca 9-24 Aralık tarihleri boyunca Marmara Forum'dan yapılacak 750 TL ile 999 TL arasındaki alışverişler 75 TL, 1.000 TL ve üzerindeki alışverişler ise 125 TL değerinde Marmara Forum Yaşam Kart kazandıracak.

Keyifli ve kazançlı bir yeni yıl alışverişi için herkes Marmara Forum'un Yılbaşı Şöleni'ne davetli.

#MarmaraForumdaYilbasi
#HerZamanSeninYerin