28.05.2018

Işığını Yansıt yarışmasının birincisi Emre Atabek, Zuhal Olcay ile stüdyoda!

Televizyon ekranları dışında ilk kez Marmara Forum tarafından geçtiğimiz yıl düzenlenen ve yeni yetenekleri tüm Türkiye'yle buluşturmayı hedefleyen Işığını Yansıt Müzik Yarışması'nın birincisi Emre Atabek ve Zuhal Olcay, yapacakları düet için stüdyoya girdi.

Işığını Yansıt yarışması sayesinde 1.200 kişi arasından sıyrılarak profesyonel müzik dünyasının kapılarını aralayan birinci Emre Atabek ve Zuhal Olcay,  Cahit Berkay tarafından bestelenmiş şarkıyı beraber seslendirmek üzere stüdyoya girdi. Single albümü yapılacak şarkının video klibi ise usta klip yönetmeni Nihat Odabaşı tarafından çekilecek.

Yarışmanın final gecesinde gösterdiği performansıyla Zuhal Olcay'dan tam not alan ve “adına dikkat, daha çok duyacaksınız, yeni star adayı kapıda” şeklinde yorumlanan Emre Atabek, Işığını Yansıt Müzik Yarışması sayesinde profesyonel müzik dünyasındaki yerini almaya hazırlanıyor.

“Her zaman senin yerin!” mottosuyla yola çıkan Marmara Forum, gençlere yaşam ve eğlence alanı sunmanın yanı sıra genç yetenekleri keşfederek yeni bir gelecek sunmak amacıyla bu tarz projelere ev sahipliği yapıyor.

Işığını Yansıt Hakkında:
İstanbul'un alışveriş ve eğlence merkezi Marmara Forum'un düzenlediği, jüri üyeleri arasında Moğollar grubunun efsane müzisyeni Cahit Berkay, usta oyuncu ve ses sanatçısı Zuhal Olcay, başarılı fotoğraf sanatçısı Nihat Odabaşı ile organizatör ve menajer Selçuk Kaya bulunan Işığını Yansıt Müzik Yarışması'nın büyük finali 26 Ağustos 2017 akşamı Marmara Forum'un muhteşem terasında gerçekleştirildi. Canlı performanslarını jüri önünde sergileyen finalistlerin heyecanlı bekleyişinin ardından kazanan isim Emre Atabek oldu.