17.12.2018

Hem eğlendiren hem öğreten Pette, Forum Ankara'da çocuklarla buluşacak

Ankara'nın alışveriş ve yaşam merkezi Forum Ankara, tüm çocukları keyifli ve eğitici diliyle dikkat çeken “Kerem Eser ile Pette Yollarda” oyununa davet ediyor. PTT'nin tarihini ve yaptığı çalışmaları eğlenceli bir dille aktaran oyun, 22 Aralık'ta Forum Ankara'da çocukların ücretsiz katılımına açık olarak sahnelenecek.

Ziyaretçilerine sunduğu cazip fırsatların yanı sıra düzenlediği etkinliklerle de dikkat çeken Forum Ankara, 22 Aralık 2018 Cumartesi günü “Kerem Eser ile Pette Yollarda” isimli çocuk oyununa ev sahipliği yapacak.

Forum Ankara'da aynı gün saat 15.00 ve 17.00'de iki kez sahnelenecek olan Pette Yollarda, çocuklara PTT'ni tarihini ve yaptığı çalışmaları tiyatro oyunuyla anlatıyor. Temel konusu arkadaşlık olan bir hikaye çerçevesinde, miniklere eğlenceli ve kaliteli zaman geçirme imkanı sunacak oyun, Forum Ankara'nın minik misafirlerinin ücretsiz katılımına açık olarak gerçekleştirilecek.

Çocukların tiyatroyla buluşmalarını ve güzel sanatlara ilgi duymalarını sağlamak, kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak üzere bir sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirilen Pette Çocuk Tiyatrosu'nun ilk oyununda PTT A.Ş.'nin sevimli karakteri Pette ile beraber ekranlardan tanınan Kerem Eser de renkli bir hikaye eşliğinde rol alıyor.

www.forum-ankara.com