16.10.2018

Gordion AVM, benzersiz bir moda şovuna ev sahipliği yaptı

Ankara'nın gözde alışveriş merkezi Gordion AVM, 13-14 Ekim tarihlerinde gerçekleştirdiği Fashion Fest etkinliği kapsamında, alanında ilklere imza attığı benzersiz bir moda şovu gerçekleştirdi.  Zeynep Tunuslu'nun “2019 Bridal” ve Ferruh Karakaşlı'nın “Seremoni” koleksiyonlarını New York ve Milano podyumlarından önce Ankaralılarla buluşturan Gordion AVM'deki etkinliğe, özel yapım motorsikletlerle sahneye çıkan ve hayatında ilk kez mankenlik yapan Selçuk Yöntem damgasını vurdu.

Misafirlerini cazip fırsatların yanı sıra yepyeni trendlerle herkesten önce buluşturarak fark yaratan Gordion AVM, bu kez görkemli bir moda şovuna ev sahipliği yaptı.

13 - 14 Ekim 2018 Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştirilen “Fashion Fest” etkinliği kapsamında, Türkiye'nin iki ünlü modacısı, yeni sezona özel koleksiyonlarını yurt dışından önce ilk kez Gordion AVM'de moda severlerin beğenisine sundu. Gordion Fashion Fest'in bir başka büyük sürprizi ise sevilen sanatçı Selçuk Yöntem oldu. Yöntem, ilk kez bir moda şovu kapsamında podyuma çıktı. Klasik bir podyum yürüyüşü yerine çok özel bir motorsiklet şovla podyumda boy gösteren Yöntem, Ferruh Karakaşlı'nın tasarladığı özel smokini giydi.

Zeynep Tunuslu: “Gökçe Bahadır ve Serenay Sarıkaya'nın gelinliklerini tasarlamak isterim”
Kişiye özel tasarımın Türkiye'deki öncü ismi Zeynep Tunuslu'nun “2019 Bridal” koleksiyonu 13 Ekim 2018 Cumartesi günü saat 18.00'de gerçekleştirilen defilede Gordion AVM ziyaretçileriyle buluştu. Tunuslu, etkinlikte şöyle konuştu: “Karakterli, sağduyulu, ayakları yere sağlam basan kızlara gelinlik tasarlamak beni gururlandırıyor, daha değişik duygulara giriyorum. Bir imza da benden oldu bu güzel kızın hayatına diyorum. Serenay Sarıkaya ve Gökçe Bahadır'ın su gibi fizikleri var, onların gelinliklerini tasarlamak isterdim bence müthiş kızlar…”

Ferruh Karakaşlı: “Kenan İmirzalıoğlu ve Barış Falay, Türkiye'nin en şık giyinenlerinden…”
Dünyaca ünlü erkek seremoni kıyafetleri tasarımcısı Ferruh Karakaşlı'nın yeni sezon “Seremoni” koleksiyonu 14 Ekim 2018 Pazar günü saat 17.00'de düzenlenen moda şov eşliğinde podyuma çıktı. Gordion Fashion Fest etkinliği, saat 17.30'da iki ünlü modacının trendlere yönelik bilgiler paylaşacağı özel söyleşisiyle devam etti.

Söyleşi esnasında “en çok kimlerle çalışmayı seviyorsunuz” sorusuna, Karakaşlı şöyle yanıt verdi: “Barış Falay, bir manken değil ama takım elbiseyi de inanılmaz iyi taşıyan bir oyuncu. Hatta en iyilerdendir diyebilirim, onunla Medcezir dizisinden beri çalışırız. Kenan İmirzalıoğlu'na özel tasarım yapmak beni mutlu ediyor, o da çok mütevazidir.”

Selçuk Yöntem'in unutulmaz podyum yürüyüşü, etkinliğe damgasını vurdu!
Gordion AVM Fashion Fest kapsamında Hollywood filmlerindeki tasarım harikası motorlarla sahneye çıkan Selçuk Yöntem, izleyenleri büyüledi. Hayatında ilk kez podyuma çıkarak mankenlik yapan Yöntem, Ferruh Karakaşlı tasarımı özel smokiniyle büyük alkış aldı.  Gordion AVM yönetimi tarafından Yılın En Şık Oyunucu – Sunucusu plaketi sunulan Yöntem, tasarımcılara ve kreatif projelere destek veren yönetimi kutladı.

Sunuculuğunu televizyon programcısı Kamuran Tapul'un yaptığı Gordion Fashion Fest, ilk defa sahnelenen özel dekorlar, senfonik rock tarzı büyüleyici müzikler ve göz alıcı podyum geçişleriyle misafirlerine unutulmaz bir hafta sonu yaşattı.