18.03.2018

Forum Trabzon'un talihlisi Erdem Kerek oldu!

Trabzon'un buluşma noktası Forum Trabzon'un 18 Aralık'ta başlayan Volvo S60 T3 araç kampanyasının çekilişi, 17 Mart 2018 Cumartesi günü Mesut Yar'ın sunumuyla gerçekleştirildi. Çekiliş sonucunda Volvo S60 T3'ün sahibi Erdem Kerek oldu. Çekiliş heyecanının hemen ardından, ünlü şarkısı Simge Sağın Forum Trabzon'da sahne aldı.

Trabzon'un alışveriş ve eğlence merkezi Forum Trabzon'un Volvo S60 T3'ü 17 Mart 2018 Cumartesi günü (bugün) yapılan çekiliş sonucu Erdem Kerek'in oldu. Mesut Yar'ın sunumuyla gerçekleştirilen heyecanlı etkinlik sonrası, ünlü şarkıcı Simge Sağın, Forum Trabzon'da hayranlarıyla buluştu. Kampanya boyunca Forum Trabzon tarafından tam 331.500 çekiliş kuponu verilmişti.

Milli Piyango İzin Bilgisi:
“Forum Trabzon” Çekiliş Kampanyası Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün 12.12.2027 tarih ve  24951361255.01.02-E.6665 sayılı izni ile 18.12.2017 (Başlangıç saati: 10:00) – 11.03.2018 (Bitiş saati: 22:00) tarihleri arasında, Trabzon ilinde bulunan Forum Trabzon Alışveriş Merkezi içerisindeki tüm mağazalardan kampanya süresince toplamda 100 TL ve katları (her 100 TL'ye 1 çekiliş hakkı) tutarında alışveriş yaparak fiş veya faturalarını danışma bankosuna ibraz eden müşterilere yönelik yürütülecektir.