14.11.2017

Forum Trabzon'dan çok özel 10 Kasım etkinlikleri

Trabzonluların buluşma noktası Forum Trabzon'da Sihirli Annem ve Forum Trabzon Kids Club işbirliğiyle düzenlenen özel törende, Ulu Önder Atatürk şiirler ve marşlarla anıldı. Forum Trabzon ayrıca 16 Kasım'a dek “Yaşamın İçinden Cumhuriyet ve Atatürk Sergisi”ne ev sahipliği yapıyor.

Trabzon'un alışveriş ve eğlence merkezi Forum Trabzon, bu yıl 10 Kasım etkinlikleri kapsamında hem bir Atatürk sergisine hem de özel bir anma törenine imza attı. 11 Kasım 2017 günü Forum Trabzon ziyaretçileri, Sihirli Annem ve Forum Trabzon Kids Club işbirliğiyle düzenlenen anma törenini izleme fırsatı yakaladı. Miniklerin Atatürk sevgisinin ilgiyle takip edildiği etkinlikle marşlar ve şiirlerle dolu dolu bir 10 Kasım töreni gerçekleştirildi.

Ayrıca Forum Trabzon, 16 Kasım'a dek ziyaretçilerine açık çok özel bir sergiye de ev sahipliği yapıyor. Mustafa Kemal Atatürk'ün yıpranmış fotoğraflarını bilgisayar ortamında onaran ve renklendirerek yeniden hayat veren fotoğraf sanatçısı ve koleksiyoner Ateş Akkor'un “Yaşamın İçinden Cumhuriyet ve Atatürk Sergisi” kronolojik sıradaki fotoğraflarla Atatürk'ün son 25 yılına tanıklık ediyor.