22.11.2017

Forum Sanat Kulübü yeni dönem için kapılarını açıyor

Sunduğu kültür sanat etkinlikleriyle dikkat çeken Forum Kapadokya, bu alanda gerçekleştirdiği faaliyetlerini Forum Sanat Kulübü'nün yeni dönemiyle taçlandırıyor. Tüm sanatseverler, ücretsiz kurs imkanı sunan kulübün 25 Kasım'daki açılışına davetli!

Nevşehir'in ilk alışveriş ve eğlence merkezi Forum Kapadokya'nın sanatseverlere ücretsiz kurs imkanı sunan Forum Sanat Kulübü, 25 Kasım 2017 Cumartesi günü saat 14.00'te yeni dönem için kapılarını açıyor.

Geçmiş dönem öğrencilerin çalışmalarından oluşan karma sergiyle açılış yapacak Forum Sanat Kulübü'nde, Nevşehir Halk Eğitim Merkezi eğitmenlerinin hazırlayacağı kurs programı meraklılarıyla buluşacak.

Hem hafta içi hem de hafta sonu gerçekleştirilecek Forum Sanat Kulübü faaliyetleri arasında tel kırma, el örgüsü, vitray, hat, yağlı boya, iğne oyası, takı, örgü bebek, kurdele nakışı ve kara kalem kursları bulunuyor.

Ücretsiz kurslardan faydalanmak isteyen herkes, açılış günü yeni dönem için kaydını yaptırmak ve geçmiş dönem sergisini gezmek üzere Forum Kapadokya'ya davetli.

www.forum-kapadokya.com/