25.12.2017

Forum Magnesia'dan yılbaşı şerefine binlerce hediye!

Manisa'nın en önemli çekim merkezi Forum Magnesia'nın “Hediye Kabini” yılbaşı alışverişi keyfinizi binlerce sürpriz hediyeyle katlıyor.

Manisa'nın buluşma noktası Forum Magnesia'dan yılbaşı alışverişi yapan herkes, Hediye Kabini'ne girerek binlerce sürpriz hediye kazanma şansı yakalayacak. 25 - 31 Aralık 2017 tarihleri arasında, aynı gün içinde tek seferde 150 TL ve üzeri  alışveriş yapan tüm Forum Magnesia misafirleri, Hediye Kabini'nde uçuşan hediye çeklerini yakalamak üzere kabine girebilecek.

Forum Magnesia'nın yılbaşı alışverişine eğlence katan Hediye Kabini'nde yemek çeklerinden son model telefonlara, küçük ev aletlerinden oyun konsollarına dek birbirinden güzel hediyeleri anında kazanmak mümkün.