14.03.2018

Forum Erzurum'dan festival gibi kampanya!

Erzurum ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Erzurum'da haftanın üç günü festival tadında geçecek! Çarşamba, perşembe ve cuma günlerinde, özel sürprizleri anında kazanmak için, Forum Erzurum'a davetlisiniz!

Alışveriş, sinema, lezzet ve eğlenceyi aynı çatı altında buluşturan Forum Erzurum, çarşamba, perşembe ve cuma günlerini festival gibi geçirmeniz için üç özel kampanya düzenliyor.

Forum Erzurum'da her çarşamba günü, yemek katından yapılacak 25 TL'lik alışverişle, anında sinema biletine sahip olmak mümkün. Perşembe günleri Forum Erzurum'da her 250 TL'lik alışveriş, 25 TL değerinde Funky Park Oyun Kartı kazandıracak. Cuma günleri ise Forum Erzurum ziyaretçileri her 400 TL'lik alışverişleri karşılığında 40 TL'lik sürpriz hediye çekine kavuşacak.
Benzersiz fırsatlardan yararlanmak, keyifli ve kazançlı vakit geçirmek isteyen herkes, Forum Erzurum'a davetli!