13.12.2017

Forum Erzurum'da yangın tatbikatı

Erzurum'un alışveriş ve eğlence merkezi Forum Erzurum'da daha güvenli ve huzurlu bir alışveriş deneyimi için, personelin yanı sıra itfaiye, 112 sağlık ekipleri ve emniyetin de katkılarıyla bir yangın tatbikatı gerçekleştirilecek.

Alışveriş, sinema, lezzet ve eğlenceyi aynı çatı altında buluşturan Forum Erzurum'da ziyaretçilerin güvenli ve huzurlu bir ortamda alışveriş yapabilmeleri için 15 Aralık Cuma günü saat 09:30'da AVM ve mağaza çalışanlarının katılacağı bir tatbikat düzenlenecek. İtfaiye, 112 Sağlık Ekipleri ve Emniyet güçleri ise olası durumlar için toplanma merkezine ve olay yerine yakın noktalarda hazır bulunacaklar.

Tatbikat, alışveriş merkezi genelinde yaşanabilecek ani ve olumsuz durumlara karşı hazırlıklı olmak ve müdahale süresini kısaltmak için her yıl düzenli olarak gerçekleştiriliyor.