09.10.2017

Forum Erzurum'da moda rüzgarları esiyor

Erzurum'un alışveriş ve eğlence merkezi Forum Erzurum, Forum Fashion Week kapsamında modanın son trendlerini görücüye çıkarıyor. Alışveriş merkezinin ziyaretçileri, düzenlenen defile sonrasında sevilen sanatçı Cem Belevi'nin şarkılarıyla coşacak.

Forum Erzurum moda haftasında renkli etkinliklere imza atıyor. 15 Ekim tarihinde gerçekleşek defilede 21 farklı markanın ürünleri sergilenecek. Forum Erzurum sergilenen kıyafetler sayesinde 2017-18 sezonunun son trendlerini öğrenip modanın nabzını tutacak.

Defile sonrasında ziyaretçiler; “Aç Kollarını”, “Sevemez Kimse Seni” ve “Alışamıyorum” gibi şarkılarıyla gönülleri fetheden genç yıldız Cem Belevi'nin mini konserinde eğlenceli anlar yaşayacak.