11.04.2018

Forum Erzurum Çocuk Kulübü hafta sonlarını keyfe dönüştürüyor!

Erzurum ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Erzurum'un Çocuk Kulübü etkinlikleri, minik misafirlerine keyif dolu saatler sunuyor. Köstebekgiller ve Maşa ile Koca Ayı etkinlikleri için tüm çocuklar, Forum Erzurum'a davetli!

Alışveriş, sinema, lezzet ve eğlenceyi aynı çatı altında buluşturan Forum Erzurum, 20-21-22 Nisan ve 28-29 Nisan tarihlerinde tüm minikleri ücretsiz gerçekleştirilecek Çocuk Kulübü etkinliklerine davet ediyor.

20-21 ve 22 Nisan 2018 günleri saat 14.00 – 18.00 arasında Köstebekgiller'i miniklerle buluşturacak olan Forum Erzurum Çocuk Kulübü, 28 ve 29 Nisan 2018 tarihlerinde ise Maşa ile Koca Ayı eğlencesine ev sahipliği yapacak. Keyifli oyunlar oynamak, eğitici bilgiler edinmek, sevilen kahramanların gösterilerini izlemek ve maskotlarla fotoğraf çektirmek isteyen tüm minikler, Forum Erzurum'a davetli!