02.05.2018

Forum Çamlık Çocuk Kulübü'nde eğlence hız kesmeden devam ediyor

Denizli'nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık'ın mayıs ayı boyunca minik misafirleri için hazırladığı Çocuk Kulübü etkinlikleri, birbirinden keyifli atölye ve oyunlara katılmak isteyen çocukları bekliyor.

Forum Çamlık Çocuk Kulübü, mayıs ayında da dolu dolu bir programla minikleri ağırlamaya devam edecek. 5-6 Mayıs 2018'de Rengarenk Arabalar, Top Düşürmece ve Yagua atölyeleri; 12-13 Mayıs 2018'de Masal Oyun-Gofretin Maceraları; 19-20 Mayıs 2018'de Güldüren Arkadaşlar, Islak Fincan ve Skelly atölyeleri; 26–27 Mayıs 2018'de ise Masal Oyun-Oyun Oynamayı Seven Ayı etkinlikleriyle her hafta sonu, miniklerin tek adresi yine Forum Çamlık Çocuk Kulübü olacak.

Forum Çamlık'ın ücretsiz gerçekleştireceği tiyatro oyunları ve atölye çalışmalarına katılmak isteyen 4-10 yaş arası tüm çocuklar, Çocuk Kulübü'ne davetli!