02.04.2018

Forum Çamlık Çocuk Kulübü minik misafirlerini ağırlamaya devam ediyor!

Denizli'nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık, nisan ayı boyunca minik misafirleri için hazırladığı Çocuk Kulübü etkinlikleri kapsamında eğlenceli ve eğitici hafta sonu programlarına tüm hızıyla devam ediyor.

Nisan ayı boyunca her hafta sonu miniklere özel programlarıyla dikkat çeken Forum Çamlık Çocuk Kulübü, çeşitli temalarda gerçekleştirilecek etkinlik ve atölye çalışmalarına tüm çocukları bekliyor!

7-8 Nisan 2018'de Doğa Serüveni, 14-15 Nisan 2018'de Masal Oyun-Çaydanlığın Kaderi, 21-22 Nisan 2018'de Çocuklara Pablo Picasso ve 28-29 2018'de Masal Oyun – Üç Dilek etkinlikleriyle her hafta sonu, miniklerin tek adresi Forum Çamlık Çocuk Kulübü olacak.

Forum Çamlık'ın ücretsiz gerçekleştireceği tiyatro oyunları ve atölye çalışmalarına katılmak isteyen 4-10 yaş arası tüm çocuklar, Çocuk Kulübü'ne davetli!