02.07.2018

Forum Çamlık 10. yılında bir kişiye Mercedes CLA, iki kişiye iPhone X kazandırdı

Denizli ve çevre illerin çekim merkezi Forum Çamlık'ın 10. Yıl şerefine düzenlediği, Mercedes CLA ve iPhone X kazandıran büyük çekilişinin sonuçları belli oldu.  Fatoş Kabasakal'ın sunuculuğunu yaptığı coşkulu etkinlikte sevilen sanatçı Sinan Akçıl sahne alarak bu yıla damgasını vuran şarkılarını seslendirdi.

Forum Çamlık 10. yıl kutlamaları kapsamında bir kişi Mercedes CLA, iki kişi ise iPhone X hediyelerinin sahibi oldu. Heyecanlı çekiliş öncesinde Sinan Akçıl'ın sahne aldığı etkinliğin sunuculuğunu ise Fatoş Kabasakal yaptı.

Sinan Akçıl, “Demesinler”, “Seni Böyle Sevmediler” gibi 2018'e damga vuran şarkılarını Forum Çamlık ziyaretçileri için seslendirdi. Sevilen sanatçı konserin ardından çekiliş anına da katılarak yüzlerce kişinin heyecanına ortak oldu. Çekiliş sonucunda Şahin Serttaş büyük ödül Mercedes CLA'nın sahibi olurken iPhone X ödüllerinin talihli isimleri ise Sümeyra Kahraman ve Ayşeli Öncel oldu.

Yasal Metin:
“Forum Çamlık” Çekiliş Kampanyası Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün 29.03.2018 tarih ve 24951361-255.01.02-E.3399 sayılı izni ile 09.04.2018 (10:00) – 22.06.2018 (22:00), tarihleri arasında MULTİ TURKEY YÖNETİM A.Ş. tarafından düzenlenmektedir. Multi Turkey Yönetim A.Ş. ve TSM Danışmanlık Organizasyon ve Pazarlama A.Ş. çalışanları, Forum Çamlık Alışveriş Merkezi içinde yer alan tüm mağaza sahipleri ve mağaza çalışanları ile 18 yaşından küçük olanların düzenlenen piyango ve çekilişe katılamayacak, katılmış ve kazanmış olsalar da bu ikramiyeleri alamazlar. Ayrıntılı bilgi www.forumcamlik.com  adresindedir.