20.10.2017

Forum Bornova'da bu hafta sonu çocuklar tiyatro temasıyla eğlenecek

Özel temalarıyla çocukların eğlenmesini ve keyifli vakit geçirmesini hedefleyen Forum Bornova Çocuk Kulübü etkinliklerinin bu haftaki konusu “Yaşasın Tiyatro”

İzmir ve çevre illerin çekim merkezi Forum Bornova, minikler için eğlenceli çocuk kulübü etkinliklerine bu hafta sonu “tiyatro” temasıyla devam ediyor. 21-22 Ekim Cumartesi ve Pazar günleri Forum Bornova'yı ziyaret edecek olan çocuklar, bir tiyatro oyuncusuyla sohbet etme fırsatı da bulacak.

Forum Bornova Çocuk Kulübü'nün sevimli karakterleri Bili, Borni, Ceni ve Keni eşliğinde gerçekleştirilecek etkinliklerde minikler sahne tasarımı, müzik, oyunculuk, yönetmenlik gibi tiyatronun temel taşlarını küçük aksesuarlar kullanarak öğrenecek ve tiyatro sanatının inceliklerini denemeler yaparak, oyunlar kurarak keşfedecekler. Ayrıca kendi tiyatro beğenileri, hangi temaları sevdikleri gibi konularda sohbet etme imkanı bulacaklar.

ForumBüs'te herkes kendi kupasını yapıyor
Forum Bornova'nın minikler için her hafta sonu eğlendiren ve yaratıcı atölye çalışmaları sunan ForumBüs'ünde bu hafta sonu kupa tasarlama atölyesi düzenleniyor. Forum Bornova'yı ziyaret eden çocuklar, içeceklerini koyabilecekleri kupalarını kendileri tasarlayacak.