18.12.2017

Forum Aydın bu hafta sonu Erol Ertuğrul'u ağırlayacak

Aydınlıların alışveriş ve eğlence merkezi Forum Aydın'da 23 Aralık 2017 Cumartesi günü düzenlenecek etkinlikte yazar, avukat ve eski kaymakam Erol Ertuğrul, Sonraki Yıllar isimli kitabını imzalayacak.

Yazar Erol Ertuğrul'un anılarından oluşan üçlemesinin son kitabı “Sonraki Yıllar”ı imzalayacağı etkinlik, saat 14.00'te Forum Aydın D&R'da gerçekleştirilecek. Yazarla tanışmak ve kitaplarını imzalatmak isteyen tüm Aydınlılar bu keyifli etkinliğe davetli.

“Sonraki Yıllar” Hakkında
“Kaymakamlık Yıllarım” ve “Avukatlık Yıllarım” başlıklı eserleriyle kendisini daha önceden tanıdığımız yazar, üçüncü kişinin anlatımıyla otobiyografisinin son dönemini sunuyor okura. Anılar dizisi üçlemesinin son halkası olan bu yapıt, çok yakın tarihimizin sosyal-siyasal ve kişisel gerçeklerini cesur, tutarlı, keskin bir gözlem gücüyle şiirsel bir dille bizlere anlatıyor.