21.01.2019

Forum Ankara'nın 10. yıl sürprizi Toyota'sının sahibi, Murat Aygün oldu!

Ankara'nın alışveriş ve yaşam merkezi Forum Ankara'nın onuncu yılı şerefine hazırladığı sürprizi Toyota C-HR 1,8 Hybrid Dynamic otomobil, 19 Ocak'ta gerçekleştirilen çekilişle sahibini buldu. Çekiliş heyecanına ortak olan Forum Ankara misafirleri, aynı gün gerçekleştirilen Merve Özbey ve Dj Erdem Kınay konseriyle doyasıya eğlendi.

Kuruluşunun onuncu yılı şerefine ziyaretçilerine benzersiz sürprizler hazırlayan Forum Ankara'nın Toyota C-HR 1,8 Hybrid Dynamic araç hediyeli çekilişi, 19 Ocak 2019 Cumartesi günü saat 16.00'da Noter ve Millli Piyango yetkilileri huzurunda gerçekleştirildi. Çekiliş sonucu aracı kazanan talihli isim Murat Aygün olarak belirlendi. Heyecanlı bekleyişin ardından muhteşem performansları ile sahne alan Merve Özbey – DJ Erdem Kınay ikilisi, Forum Ankara ziyaretçilerine unutulmaz bir eğlence yaşattı.

13 Ekim 2018 – 13 Ocak 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen özel kampanya kapsamında Forum Ankara'dan tek seferde 100 TL alışveriş yapan herkes, bir çekiliş hakkı kazandı. Forum Ankara ayrıca sosyal medya hesapları üzerinden düzenlenen yarışmalarla pek çok ziyaretçisine sürpriz hediyeler de kazandırdı.

Forum Ankara Outlet Araç Çekiliş Yasal Metin

“Forum Ankara Outlet” Çekiliş Kampanyası Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün 04.10.2018  tarih ve 24951361-255.01.02-E.9866 sayılı izni ile 13.10.2018 (10:00) – 13.01.2019 (22:00), tarihleri arasında MULTİ TURKEY YÖNETİM A.Ş. tarafından düzenlenmektedir. Multi Turkey Yönetim A.Ş. ve TSM Danışmanlık Organizasyon ve Pazarlama A.Ş. çalışanları, Forum Ankara Outlet Alışveriş Merkezi içinde yer alan tüm mağaza sahipleri ve mağaza çalışanları ile 18 yaşından küçük olanların düzenlenen piyango ve çekilişe katılamayacak, katılmış ve kazanmış olsalar da bu ikramiyeleri alamazlar. Ayrıntılı bilgi www.forum-ankara.com adresindedir.

www.forum-ankara.com