16.04.2018

Forum Ankara'dan tüm çocuklara Özlem Yıldız'la Nerf sürprizi!

Ankara'nın alışveriş ve yaşam merkezi Forum Ankara'nın 23 Nisan şerefine minik misafirleri için hazırladığı keyifli Nerf etkinliği, Özlem Yıldız'la renklenecek. 23 Nisan Pazartesi günü saat 16.00'da Özlem Yıldız da oğluyla birlikte oyunlara katılarak Nerf heyecanına heyecan katacak.

Ankara'nın alışveriş ve yaşam merkezi Forum Ankara Outlet, 21- 29 Nisan 2018 tarihleri arasında çocukları heyecan dolu Nerf etkinliğinde ağırlayacak. Oyunlar her gün 12.00 – 19.00 saatleri arasında küçük ziyaretçilerin ücretsiz katılımına açık olarak gerçekleştirilecek. 23 Nisan günü saat 16.00'da ekranların sevilen yüzü Özlem Yıldız da oğluyla beraber Forum Ankara'daki etkinlik alanında olacak.

Tüm dünyada çocukların gözdesi olan Nerf oyununa katılmak, heyecan ve neşe dolu saatler geçirmek isteyen tüm minikler, Forum Ankara'ya davetli!

www.forum-ankara.com