16.08.2018

Bayram alışverişleri Forum Erzurum'da kazanca dönüşüyor

Forum Erzurum'un 19 Ağustos'a dek devam edecek özel bayram kampanyası, her 250 TL'lik alışverişe 25 TL, her 500 TL'lik alışverişe ise 50 TL yüklü hediye kart kazandırıyor!

Erzurum ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Erzurum, bu yıl bayram alışverişlerine özel kampanyasıyla ziyaretçilerine kazançlı bir fırsat sunuyor. 13 Ağustos 2018'de başlayan kampanya, 19 Ağustos 2018'e dek yapılacak her 250 TL'lik alışverişe 25 TL, her 500 TL'lik alışverişe ise 50 TL yüklü Forum Erzurum Card kazandırıyor.

Bayram alışverişlerini kazanca çevirmek isteyen herkes, stoklarla sınırlı bu özel kampanya için Forum Erzurum'a davetli!