09.05.2018

Annesini “doğal olarak” mutlu etmek isteyen herkes, Marmara Forum'a davetli!

İstanbul'un alışveriş ve eğlence merkezi Marmara Forum, doğadan aldığı güçle annelere mutluluk dağıtacak. 10-13 Mayıs tarihleri arasında Marmara Forum'da gerçekleştirilecek Yeşeren Kalemler etkinliği, annesine duyduğu güçlü sevgiyi doğanın küçücük bir parçasıyla ifade etmek isteyenleri bekliyor!

Marmara Forum, bu yıl Anneler Günü'nde özel hediyesini elleriyle hazırlamak isteyenleri ağırlayacak. 10 – 13 Mayıs 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Yeşeren Kalemler etkinliğinde katılımcılar önce workshop alanında sergilenen yazılı notlardan, renkli saksılardan ve ambalaj alternatifinden dilediklerini seçecek. Aynı zamanda fidan da olabilen özel kalemleri seçtikleri saksılara dikecek katılımcılar, hediyelerin en doğalını elleriyle hazırlayacak. Hediyelerini annelerine göndermek isteyenler adreslerini kayıt masasına bırakarak Marmara Forum'un özel notlarıyla beraber gönderim yapmasını sağlayabilecek. Dileyen katılımcılar, etkinlik alanında saksılarını hediye paketi yaptırarak anneleri için hazırladıkları hediyeleri anında teslim alabilecek.

Etkinliğin son günü olan Anneler Günü'nde ise Marmara Forum tarafından seçilen yılın annesi adına ağaç dikimi gerçekleştirilecek.

1.000 katılımcıyla sınırlı Yeşeren Kalemler etkinliğine katılmak, annelerine hem doğal hem de el emeği özel hediyelerini hazırlamak isteyen herkes, 10-13 Mayıs 2018 günlerinde, saat 12.00- 20.00 arasında Marmara Forum'a davetli!